Kustavin kunta

KUSTAVI

Keskustie 7
23360 KUSTAVI

Puh. (02) 842 6600
Faksi (02) 842 6625




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Persoonallinen ja ainutlaatuinen merellinen Kustavi on kunta Saaristomeren syleilyssä. Vastustamattoman kaunis luonto, puhdas ja turvallinen asuinympäristö sekä laadukkaat ja toimivat peruspalvelut ja yritysystävällisyys takaavat, että kunnassa todella viihdytään niin asukkaat kuin yrityksetkin.
Kustavin yritystoininta on erittäin monipuolista ja vilkasta.
Kustavilaiset tuotteet tunnetaan ympäri Suomea ulkomaita myöten. Puunjalostus- ja kalanjalostusteollisuus ovat tärkeitä toimialoja samoin katkaisu- ja hiomalaikkojen sekä keraamisten tuotteiden ja tekstiilien valmistus. Matkailutoiminta on laajaa. Myös rakennusliiketoiminta on huomattava elinkeino kunnassamme. Lisäksi maatalous ja kalateollisuuden eri muodot ovat tärkeitä toimialoja Kustavissa.


Yrityksille on varattu kunnallistekniikalla varustettuja edullisia teollisuustontteja kunnan keskustassa (0,35 euroa/m2). Lisäksi teollisuustontteja on Vuosnaisissa Ahvenanmaan lauttasataman läheisyydessä.
/img/c/738806.jpg

Hakusanat

teollisuustontit Kustavi, asumistontit Kustavi, omakotitontit Kustavi, elinkeinotontit Kustavi, Tontit Kustavi, yritystontit Kustavi, teollisuustontit, asumistontit, omakotitontit, elinkeinotontit, Tontit, yritystontit, Kustavi, II-yritystukialue, II-yritystukialueet

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen