Kuortaneen kunta

KUORTANE

Keskustie 52
63100 KUORTANE

Puh. (06) 2525 2000
Faksi (06) 2525 2111




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Kuntaesittely

Etelä-Pohjanmaan sydämessä kauniin Kuortaneenjärven rannalla sijaitseva Kuortane on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Seinäjoesta, yhdestä nopeimmin kasvavista maakuntakeskuksista Suomessa. Noin 4000 asukkaan kunnassa on poikkeuksellinen palveluiden ja vapaa-ajanvieton tarjonta.
Tulevaisuuden tärkeänä haasteina ovat kuntamme elinvoimaisuus ja asukkaiden hyvinvointi, joihin pyrimme kannustamalla käyttämään kuntamme palveluita ja elämään terveellisesti. Huolenpito lähimmäisestä luo turvaa ja ylläpitää terveyttä.

ASETU MUKAVASTI KUORTANEELLE!
/img/c/743418.jpg

Yhteystiedot

Kunnanjohtaja Pentti Turunen 0400 662 978

Elinkeinojohtaja Aki Ruotsala 040 5057 802

Tekninen johtaja Martti Ranta 0400 484 838

Rakennustarkastaja Marjukka Latva-Laturi Puh. 0400 179 467
/img/c/709162.jpg

Lisätiedot

Kunnan elinkeinoelämä nojaa usean vahvan tukijalan varaan. Kuortaneen elinkeinopalvelujen kehityksen keskiössä Kuortaneen Urheiluopisto kouluttaa, valmentaa ja liikuttaa kansainvälisistä huippu-urheilun tähdistä tavallisiin liikkujiin ja kannustaa jatkuvasti kehittyvällä palvelutarjonnallaan myös erilaisia tyhy- ja harrasteryhmiä. Matkailuala korostuu jatkuvasti Kuortaneen kuntaprofiilissa, palveluita tarjoaa joukko majoitus- ja tapahtumatuotantoa harjoittavia yrityksiä.
Kuortane on myös kokoonsa nähden poikkeuksellisen teollistunut kunta. Erityisesti puuteollisuuden kaksi "päätuotantosuuntaa" - hirsiveisto ja ovituotanto - sekä metalliteollisuuden pitkälle erikoistunut alihankintatoiminta ja materiaaliosaaminen ovat Kuortaneen teollisen tuotannon kivijalkaa. Teollisuutta tukee myös monet suunnittelutoimistot sekä jo konsernitasoiseksi kasvanut sähköalan moniosaaja Sähkö-Kaunisto.
/img/c/743437.png

Hakusanat

omakotitontteja, omakotitontti, omakotitontit, omakotitalotontti, omakotitalotontteja, omakotitalotontit, järvenrantatontti, järvenrantatontteja, järvenrantatontit, teollisuustontteja, teollisuustontti, teollisuustontit, yritystontit, yritystontteja, yritystontti, kuortane, pohjanmaa, etelä-pohjanmaa, rantatontti, rantatontit, rantatontteja
/img/c/742259

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen