Kokkolan Tilaus-Rahti Oy

KOKKOLA

Jänismaantie 8
PL 147
67101 KOKKOLA

Puh. (06) 822 7000
GSM/Sivunumero 0500 368 433
Faksi (06) 822 7307




KULJETUSPALVELUJA

kuljetus, kuljetuspalvelut, kuljetuspalvelu, kuljetusliike, kuljetusliikkeitä

Liiketoiminnan esittely

Kokkolan Tilaus-Rahti Oy on autoilijoiden omistama, vuonna 1984 perustettu osakeyhtiö. Tähän perustuukin tehokas ja joustava toimintaperiaatteemme. Olemme kuljetusvälitysliike. Yrityksemme kotipaikka on Kokkola.
Tien päällä liikkuu parhaillaankin yrityksesi tuotteita, omaisuutta ehkä miljoonien arvosta. Emme usko, että olet valinnut tähänastiset kuljetuspalvelusi arpanopalla.
Tavarasi ovat ajallaan ja ehjänä perillä. Mutta onko nykyisin käyttämäsi kuljetuspalvelu joustava? Me olemme valmiit toimimaan sinun yrityksesi ehdoilla kuljetusratkaisuissa, emme ole omien linjojemme kangistamia. Viemme kuormasi välittömästi sinne mihin haluat.
Organisaatiokaavioiden piirtelemisen sijaan pyöritämme rattia. Yhteensä yli 4 miljoonaa kilometriä vuodessa. Yli 6000 lähtöä ja yhtä monta onnistunutta kuljetussuoritusta varmasti ja perille asti. Osaamme asiamme, jotta voisit nukkua yösi rauhassa.

Palvelut

Yritykset kuten Rehuraisio, Rautaruukki, Avena Nordic Grain sekä rauta- ja maatalousalan kauppiaat luottavat meihin kuljetusratkaisuissaan.
Kokkolan Tilaus-rahti Oy:n palveluihin luotetaan ympäri suomea, ja markkina alueemme on koko Suomi, palvelemme niin irtotavaran kuin myös kappaletavaran kuljetuksissa. Vahvin alueemme on Hämeenlinna – Turku – Oulu kolmio. Mutta myös Keski- ja Itä suomi ovat meille vahvoja markkina alueita. Kysy lisää !
Tarjoamme käyttöösi riittävästi suojattua ja tarkoituksenmukaista kuormatilaa. Kaiken tarkoitus on saada kuormasi perille ehjänä ja nopeasti.
Kokkolan Tilaus-rahti Oy on joustava ja ripeä-toiminen kuljetusliike. Kalustomme monipuolisuuden ansiosta pystymme hoitamaan yrityksesi erilaisia kuljetustarpeita.
Saman puhelinnumeron takaa löydät kippiautoja eri raaka-aineiden ja viljan kuljetuksiin, sekä myös kapelliautoja kappaletavara kuljetuksiin. Pystymme myös siirtämään isoja eriä nopeasti, kuten esimerkiksi viljan laivauksia ym.
Kokkolan Tilaus-Rahti Oy:n ammattilaisiin voit luottaa, niin nopeudessa, kuin toimintavarmuudessa. Ota yhteyttä !
/img/c/721913.jpg

Yhteystiedot

Kokkolan Tilaus-Rahti Oy

Jänismaantie 8, PL 147
67800 Kokkola
Puh. 06- 8243 000
Fax. 06- 8227 307

Kennet Björkudd Gsm 044-752 7000
Email: kennet.bjorkudd@tilausrahti.com

Tom Vikman Gsm 044-752 7001
Email: tom.vikman@tilausrahti.com

Tiina Ahola Gsm 044-752 7002
Email: tiina.ahola@tilausrahti.com
/img/c/721914.jpg

Hakusanat

Kuljetusliikkeitä, kuljetusliikkeet. kuljetuspalvelut, kuljetuspalveluja, kuljetusta, kuljetukset, kuljetus, massatavarat, täysperävaunut, täysperävaunuja, kippi, kipit, kapellikalusto, kapellikalustot, kapellikalustoja, kuljetusvälitysliike, kuljetusvälitysliikkeet, irtotavarakuljetukset, irtotavarakuljetuksia, kappaletavarakuljetukset, kappaletavarakuljetuksia, kuljetusratkaisut, kuljetusratkaisuja.
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen