Kirnuvuori Oy

VINKKILÄ

Kirkonkyläntie 100
23200 VINKKILÄ

Puh. 050 357 6603
GSM/Sivunumero 040 482 7035




KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

konepaja, metallityöt, konepajat, metallitöitä

Liiketoiminnan esittely

Kirnuvuori Oy vuodesta 1986 toiminut konepajayritys. Yrityksen palveluja ovat hydraulisten kivikiilalaitteiden valmistaminen SplitStone tuotemerkillä, kivilouhosten kuormaajien työkalujen valmistus ja korjaus (kauhat, haarukat ja kaatopuomit), traktorien lisälaitevalmistus ja uusien traktorien varustelutyöt, sekä erilaiset koneistus- ja hitsaustyöt.
/img/c/742411.gif

Tuotteet

SplitStone kiven halkaisu ja rikotus perustuu täysin uudenlaiseen kivenhalkaisuteknologiaan, joka on kehitetty yhteistyössä louhostyön asiantuntijoiden kanssa parhaan mahdollisen kivenhalkaisutehokkuuden ja -turvallisuuden saavuttamiseksi.

Maansiirtokoneiden työlaitteet, kauhat, nostohaarukat ja louhosteollisuuden käyttämät kaatopuomit ja muut raskaan sarjan konetyökalut.

Kuljetinketjujen osat ja muut koneistetut sekä hitsatut osat alihankintana.
/img/c/742412.gif

Hakusanat

Louhintalaitteet, louhinta, kiven kiilaus, kiven rikkominen, kiven rikotus, hydrauliset kivikiilakoneet, kivikiilakoneiden valmistus, kivikiilakone, Splitstone-kivikiilat, hydrauliset kivikiilat, kivilouhoskuormaajien työkalujen valmistus, kivilouhostyökalujen valmistus, kivilouhostyökalujen korjaus, traktorien lisälaitevalmistus, traktorin lisälaitteet, alihankinta, alihankintakonepaja, konepaja, koneistus, hitsaus, koneistustyöt, koneistukset, hitsaustyöt, kauhat, haarukat, kaatopuomit, vehmaa, uusikaupunki uomit, vehmaa, uusikaupunki
/img/c/742410.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen