Kipsimiehet

RAISIO

Liiketoiminnan esittely

Kipsimiehet koristaa uutta ja entisöi vanhat rakennukset ja koristeet.
Kipsimiehet kunnostaa vanhat kipsikoristeenne uuteen uskoon, esim. suojelu- ja museokohteissa
Meiltä saatte myös muotit vanhoista kipsi - tai betonikoristeista edullisesti.
Teemme myös uudisrakennuksista vanhan näköisiä. Esimerkiksi uusi kerrostalo tai hotelli kaupunkien keskustoihin on mahdollista tehdä ympäristöönsä sopivaksi vanhaan kaupunkimaisemaan 1800-luvun henkeä mukaillen, tai järvimaisemaan istuvia moderneja koristeellisia kartanoita. Näihin meiltä löytyy tavarat ja muotit suoraan varastosta.
/img/c/740265.jpg

Tuotteet

- Kipsikoristeet
- Kattolistat
- Koristelistat
- Jalkalistat
- Erikoislistat
- Valaisimet
- Koristeet
- Konsolit
- Rosetit
- Manttelitakat
- KipsiKattolistat
- Kipsikoristelistat
- Kipsijalkalistat
- Kipsilistat
- Valaisimet
- Koristeet
- Kipsikonsolit
- Kipsirosetit
- Betonikoristeet
- Keilakaiteet
- Ikkunakoristeet
- Suihkulähteet
- Kukkapurkit
/img/c/740260.jpg

Lisätiedot

Kipsi tekee talosta kaunottaren
Koristeellista kipsiä on käytetty rakennusmateriaalina ja nyt kipsi on saanut uuden suosion Euroopassa ja on myös rantautumassa tänne Suomeen. Kipsikoristeita on laidasta laitaan, koristeellisesta huvilatyylistä aina pelkistetyn moderniin Skandinaaviseen tyyliin.
Kipsi on kiveä ja on ainoa oikea materiaali kivi-, tiili-, siporex-, betoni- yms. taloihin.
Kipsi on täysin palamaton ja hajuton materiaali, se ei myöskään vääntyile eikä lahoa ja sopii erinomaisesti mm. allergiataloihin. Kipsi on kiveä ja näin ollen se on kestävä materiaali ja se sopii käytettäväki niin ulkona kuin sisälläkin.
Nykyisissä puutaloissa väliseinät ja katot tehdään kipsilevyistä, joten materiaalinsa puolesta kipsi sopii erinomaisesti myös sinne. Kun rakennetaan joka suuntaan kaartuvia erkkereitä, on kipsi tällöin oikea valinta, sillä kipsiä voi työstää minkä tahansa malliseksi. Kipsimiehet tekevät kaikki tuotteet käsityönä alusta loppuun, joten ne ovat valmistettu juuri sinun tarpeisiisi.
/img/c/740266.jpg

Hakusanat

kipsikoristeet, Kattolistat, Koristelistat, Jalkalistat, Erikoislistat, Valaisimet, Koristeet, Konsolit, Rosetit, Manttelitakat, KipsiKattolistat, Kipsikoristelistat, Kipsijalkalistat, Kipsilistat, Valaisimet, Koristeet, Kipsikonsolit, Kipsirosetit, betonikoristeet, Keilakaiteet, Ikkunakoristeet, Suihkulähteet, Kukkapurkit
/img/c/740267.png

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen