Keski-Suomen TNT-Rakennus Oy

VARKAUS

Relanderinkatu 114
78210 VARKAUS

Puh. (017) 368 3700
Faksi (017) 368 3701




RAKENNUSLIIKKEITÄ

rakennusliikkeitä, rakennusliikkeet, rakennusliike, rakentaminen

Liiketoiminnan esittely

Keski-Suomen TNT-Rakennus Oy on vuonna 2001 perustettu uudis-, saneeraus- ja teollisuusrakentamiseen suuntautuva rakennusliike. Olemme erikoistuneet lisäksi sisä- ja alakattotöihin.
Kaikenkattavasti rakennus- ja saneeraustyöt. Johtoajatuksenamme on se, että yhteistyöllä rakennuttajan/asiakkaan kanssa pääsemme laadultaan ja hinnaltaan parhaaseen ja asiakastyytyväiseen lopputulokseen.

TNT-rakennus rakentaa uutta ja saneeraa vanhaa. Ilolla, sydämellä kokemuksella ja ammattitaidolla.
/img/c/727700.bmp

Toimipaikat

Yrityksemme sijaitsee Varkaudessa, joten päätoiminta-aluettamme on ollut Itä-Suomi, mutta urakoimme myös tarpeen mukaan koko maassa.

Palvelut

• Metallikatot
• Kipsikatot
• Villakatot
• Uudisrakentaminen
• Kylpyhuonesaneeraukset
• Kosteus ja homevauriot
• Rivitalo- ja omakotitalosaneeraukset ja laajennukset
• Teollisuusrakentaminen
• Suunnittelu
/img/c/727699.jpg

Yhteystiedot

tnt@tntrakennus.fi

Tarjouslaskennat
Tero Tiitinen
040 840 5500
Niko Tiitinen
040 840 5600

Sisä- ja alakattotyöt
Kari Pakarinen
0400 673 423
/img/c/727702.jpg

Hakusanat

paneelikatot Itä-Suomi, paneelikatot varkaus, sisäkatot Varkaus, alakatot Varkaus, kipsikatot Itä-Suomi, kylpyhuonesaneeraus varkaus, sisäkattotyöt Itä-Suomi, sisäkatot Itä-Suomi, alakatot Itä-Suomi, alakattotyöt Itä-Suomi, metallikatot Itä-Suomi, kattotyöt Itä-Suomi, Kylpyhuonesaneeraukset Itä-Suomi, uudisrakentaminen Itä-Suomi, saneeraus Itä-Suomi, saneeraustyöt Itä-Suomi, teollisuusrakentaminen Itä-Suomi, metallikatot, kattotyöt, paneelikatot, kipsikatot, sisäkattotyöt, sisäkatot, alakatot, alakattotyöt, Kylpyhuonesaneeraukset, kylpyhuonesaneeraus, homevauriot, kattotyöt, uudisrakentaminen, saneeraus, saneeraustyöt, teollisuusrakentaminen, kattoremontti, kattoremontit, rakennusliike, rakennusliikkeitä, sisäkattotyöt, remontit, saneeraukset, metallikatot, kipsikatot, villakatot, vesivahingot, Asuntotuotanto, Erikoiskohteet, Julkiset kohteet, Liiketilatuotanto, Muut, Peruskorjausurakat, Teollisuustilatuotanto, Uudisrakennukset, Varastohallit, itä-suomi
/img/c/727701.jpg
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen