Keravan kaupunki

KERAVA


PL 123
04201 KERAVA

Puh. (09) 29491
Faksi (09) 2949 2127




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Kerava on metropolialueen kärjessä kulkeva, vetovoimainen, rohkea, menestyvä ja uutta luova kaupunki, jossa palvelut ja luonto ovat jokaista lähellä.

Keravan kaupungin tehtävänä on auttaa yrityksiä menestymään. Keskeinen tavoitteemme on luoda yritystoiminnalle monipuoliset toimintaedellytykset.

Keravan vahvuudet:

• logistisesti edullinen sijainti

• työvoiman saatavuus

• ketteryys "yhden luukun periaate"

• kaupungin johdon positiivinen asenne

• edullinen ja ympäristöystävällinen energia

Tuotteet

Keravan kaupunki tarjoaa asumiseen kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitalotontteja sekä erilaisia tontteja yrityskäyttöön.

Kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitontteja koskien voit olla yhteydessä kaupungingeodeetti Tiina Hartmaniin, tiina.hartman@kerava.fi, 040 318 2356.

Yritystonteista voit olla yhteydessä elinkeinokoordinaattori Pirjo Leinoon, pirjo.leino@kerava.fi, 040 318 2588.

Yritystonttien koko tarjonta löytyy Keravan kaupungin yritystontti- ja toimitilaportaalista. Tutustu yritystontteihin www.yritystontitjatoimitilat.fi. Tonttiportaalista löytyvät myös Keravan uusimman yritysalueen eli Kercan tarjonta. Alue sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla Lahden moottoritien ja pääradan välissä. Kerca läntinen on Keravan kaupungin omistuksessa ja kaupunki myy ja markkinoi tontit.

Palvelut

Keravan kaupungin elinkeinopalvelujen tehtävänä on tarjota Keravalle sijoittuville yrityksille "yhden luukun sijoittumispalvelua", tavata yrittäjiä ja tunnistaa yritysten kehittämis- ja kasvutarpeita sekä tehdä asiakasohjausta. Yritysten ja kaupungin välisellä vuorovaikutuksella luodaan positiivista yrittäjyysilmapiiriä ja pystytään aidosti tarttumaan niihin asioihin, joita yritysympäristössä pitää kehittää. Keskeinen tavoite on luoda kaupungissa monipuoliset toimintaedellytykset yritystoiminnalle yhteistyössä muiden kehittämis- ja koulutusorganisaatioiden kanssa.

Lisätietoja elinkeinokoordinaattori Pirjo Leino, pirjo.leino@kerava.fi, 040 318 2588


Keravan kaupungin maankäyttöpalveluiden tehtävänä on tuottaa tontteja yritysten ja asukkaiden tarpeisiin sekä myydä ja markkinoida rivitalo-, kerrostalo- ja omakotitalotontteja. Yksikkö valmistelee myös tonttien luovutukset, maanvuokrasopimukset, maankäyttösopimukset, etu-osto-oikeusasiat, lunastusasiat ja kauppakirjat.

Lisätietoja kaupungin geodeetti Tiina Hartman, tiina.hartman@kerava.fi, 040 318 2356

Hakusanat

vientiterminaali, tuontiterminaalit, terminaali, logistiikkakeskus, kerca, yrityspalvelut, palvelut, tontit, teollisuustontit, toimitilat, logistiikka, yritysneuvonta, kerava, yritystontit, tonttiportaali, omakotitalotontti, omakotitalotontit, omakotitalotontteja, rivitalotontti, rivitalotontit, rivitalotontteja, kerrostalotontti, kerrostalotontit, kerrostalotontteja

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen