Kemijärven Kehitys Oy

KEMIJÄRVI

Hallituskatu 4
PL 132
98101 KEMIJÄRVI

Puh. 040 589 1340
Faksi (016) 815 591




YRITYSPALVELUJA

yrityspalveluja, yrityspalvelut, yrityspalvelu

Liiketoiminnan esittely

Kemijärven Kehitys Oy:n tehtävät:

1. Kaupungin markkinointi yritystoiminnan sijaintipaikkana

Kemijärvellä on tarjota runsaasti yritystoimintaa tukevia potentiaaleja, kuten runsaat puuvarat, kasvavat matkailijavirrat, kaivostoiminnan mahdollinen käynnistyminen, kaavoitetut teollisuusalueet, koulutettua työvoimaa, vapaita asuntoja sekä viihtyisä elinympäristö.

2. Yrityskiinteistöt ja yritysinfrastruktuuri

Infrastruktuuri nousee esille silloin, kun teolliset yritykset ryhtyvät toteuttamaan etabloitumiseen liittyviä investointeja. Esimerkiksi Kallaanvaaran teollisuusalueelle nähdään hyvinkin todennäköisesti sijoittuvan monentyyppistä puunjalostukseen ja -kuljetukseen liittyvää toimintaa nopeallakin aikataululla. Kaupungilta edellytetään tällaisia hankkeita toteutettaessa aktiivista roolia ja toimijana luontaisin on kehitysyhtiö.

3. Tapahtumatuotanto

Kemijärvellä on runsas matkailun tapahtumatuotanto. Tapahtumilla on suuri merkitys paikkakunnan yrityksille ja ne edistävät osaltaan matkailun kehittämistä. Tapahtumia on järjestetty talkoovoimin ja yhdistysten toimesta, minkä toivotaan edelleenkin jatkuvan.

Yhteystiedot

Kemijärven Kehitys Oy
Hallituskatu 4, 98100 Kemijärvi

Jari Polvi, toimitusjohtaja
puh. +358 407344152

email: jari.polvi@kemijarvi.fi>

www.kemijarvenkehitys.fi

Hakusanat

aluekehittäminen, aluekeskusohjelma, kehittämishankkeet, maaseutuneuvonta, markkinointimateriaalit, sijoittumisneuvonta, toimipaikat, toimitilat, toimitilavälitys, yritykset, yrityshankkeet, yritysneuvonta, yrityspalvelut, yritysryhmähankkeet, yritystoiminta, yritystontit, toimitila, toimitiloja, yrityksen kehittäminen, yritysten kehittäminen, elinkeinohanke, elinkeinohankkeet, elinkeinohankkeita, Kemijärvi, Lappi, Pohjois-Suomi

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen