Kellon Puu Oy

KELLO

Karpalotie 20
90820 KELLO

Puh. (08) 552 1300
Faksi (08) 552 1450




PUUTA JA PUUTAVAROITA

puuta, puutavaroita, puutavara, puu

Liiketoiminnan esittely

Puualan erikoisyrityksenä tarjoamme suomalaisesta raaka-aineesta valmistetut laatutuotteet yksilöllisesti ja asiantuntevasti. Monipuolisesta tuotevalikoimastamme etsimme asiakkaallemme parhaiten soveltuvan ratkaisun ja valmistamme myös tilauksesta tarpeisiinne räätälöityjä ratkaisuja. Puu on elävä materiaali ja se käyttäytyy eri tavoin erilaisissa tilanteissa. Osaamattomissa käsissä sen ominaisuudet ja mahdollisuudet jäävät hyödyntämättä. Puun tunteminen vaatii kokemusta - ja sitä meillä on!

Palvelut

Asiantuntijuus
Etsimme rakennuskohteeseenne ja olosuhteisiinne soveltuvimman puutavaran valikoimistamme. Oikea materiaalivalinta lisää rakenteen kestävyyttä ja käyttöikää.

Kuljetuspalvelu
Tilauksesta järjestämme puutavaran kuljetuksen suoraan rakennuskohteeseen. Toimituksia teemme myös omalla kalustollamme.

Tilaussahaus- ja höyläys
Sahaamme ja höyläämme tilauksesta erikoistuotteita asiakkaan toivomusten mukaisesti. Esimerkiksi perinnetaloihin teemme talon henkeen ja aikakauteen sopivat listat ja paneelit.

Maalauspalvelut
Maalaamme tarvittaessa ulkoverhousmateriaalit valmiiksi.

Puun hankinta
Raaka-aineen tuotteisiimme hankimme Haukiputaalta ja sen lähialueilta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta, sillä pohjoisen puutavara on laadukasta ja tiukkasyistä. Valmiin sahatavaran hankimme Pohjois-Suomessa toimivilta sahoilta.
/img/c/723788.jpg

Yhteystiedot

Käyntiosoite Karpalotie 20
90820 KELLO
Puhelin 010 270 1300
Faksi (08) 552 1450
Internet http://www.kellonpuu.com
Sähköposti kalevi.teppola@kellonpuu.com

Hakusanat

höylätuotteet, kuljetuspalvelu, laudelaudat, liimalevyt, listat, lujuuskyllästetty puutavara, maalauspalvelut, painekyllästetty puutavara, paneelit, puutavara, sahatavara, tilaushöyläys, tilaussahaus, ulkoverhous
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen