Katto 2000 Oy

HELSINKI

Akkutie 26 B
00770 HELSINKI

Puh. 010 424 9600
Faksi (09) 347 4339




KATTOTÖITÄ

kattotöitä, kattotyöt, kattotyö

Liiketoiminnan esittely

Pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vesikatto- ja vedeneristystöistä.
/img/c/723068.jpg

Palvelut

Olemme keskittyneet vedeneristyksiin sekä niihin liittyviin töihin:

- Uudet sekä saneerattavat vesikatot
- Korjauspartiopalvelu huopakatoille
- Käytämme TMataki Oy-kumibitumikermejä kohteissamme

KATTO 2000 HUOLTOAUTOPALVELU

Yrityksellämme on kolme uutta huoltoautoa varustettuna tarvittavilla työvälineillä ja materiaaleilla ja pystymme toimimaan nopeasti esimerkiksi kattovuoto-ongelman havaitsemisesta.. Eristäjillämme on takana 15 vuotta vankkaa ammattitaitoa alalla ja he ovat erikoistuneet kattovuoto-ongelmien ratkaisemiseen. Myös pienimuotoiset parvekkeiden ja sokkeleiden eristystyöt ovat heillä hallussa. Kattojen huolto sekä siivoukset ovat meidän alaamme. Kysykää tarjousta!
/img/c/717179.png

Lisätiedot

Yrityksellä on yrityskohtainen laatujärjestelmä käytössä. Työntekijöillämme on tulityökortit ja Rakennusteollisuuden Keskusliiton edellyttämät sähköiset henkilökortit.

  • AAA-luottokelpoisuus
  • Kattoliitto ry:n jäsenyritys
    (RALA) Rakentamisen Laatu ry
  • Olemme myös mukana Tilaajavastuu.fi palvelussa
  • /img/c/727428.jpg

    Hakusanat

    Vesikatot, Vesikattoja, Vesikattotyöt, Vedeneristystyöt, Vesieristykset, Vesikattorakenteiden Muutostyöt, Kattokaltevuuksien Korjaukset, Lämmöneristystyöt, Pellitystyöt, Vedeneristystyöt, Kattoja, Huopakatot, Kattoasennukset, Bitumikatot, Kattojen korjaustyöt, Kattotyöt, Katot, Bitumikate, Huopakatto, Huopakaton korjaus, Huopakaton asennus, Katonkorjaukset, Kattosaneeraukset, Kuntoarviot, Kattoremontti, Kattourakointi, Kattosaneeraus, Kattotöitä, Kattokorjauksia, Bitumikatto, Bitumikermituotteet, Huopakattotyöt, Kattohuolto, Katon huolto, katonhuolto, Katon huolto, Kattohuoltopalvelu, Katonhuoltosopimus, bitumikattourakoitsija, Sokkeleiden eristystyöt, Kattojen siivous, Kattokaivon uusiminen, Parvekkeiden eristystyöt, Pihaneristystyöt, Kattovuoto-ongelmat, Helsinki, Uusimaa, Etelä-Suomi
    /img/c/727429.jpg

    Markkinapaikan ilmoitukset

    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen