Kangasniemen kunta

KANGASNIEMI

 по-русски
Otto Mannisen tie 2
51200 KANGASNIEMI

Puh. 040 719 9370
Faksi (015) 780 1292




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Kangasniemen kunnan sijainti on erinomainen yritysten näkökannalta, koska se sijaitsee kasvukeskus-Jyväskylän tuntumassa, mutta kuitenkin Itä-Suomen 1-tukialueella. Yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää mm. laajoja puu- ja kiviraaka-ainevaroja sekä toimia osana paikallisia verkostoja.

Kulkuyhteydet ovat hyvät. Kunta sijaitsee valtatie 13 varrella. Matkaa Mikkeliin on noin 50 km, Jyväskylään 63 km, Pieksämäelle 47 km ja Helsinkiin 250 km.

Kunta tulee monin tavoin vastaan yrittäjää yritystoiminnan perustamis- ja kehittämisvaiheessa.

Suomen kaunein kunta

Kangasniemi SE ON SE KOTIPAIKKA !
/img/c/740968.jpg

Palvelut

Kangasniemi on tunnettu yritysmyönteisyydestään!

Kunta tulee monin tavoin vastaan yrittäjää yritystoiminnan perustamisessa ja kehittämisessä ja kunnalla on tarjolla monenlaisia tukimuotoja yritystoiminnan eri vaiheisiin. Tarkempia tietoja näistä saat elinkeinoasiamieheltä.

Kunnan luottamuselimet ovat sitoutuneet käsittelemään yritysasiat mahdollisimman joustavasti ja nopeasti.

Kunta voi rakentaa merkittävästi työllistävälle yritykselle toimitilat, joista tehdään joko vuokra- tai lunastussopimus.

Yrityksen perustaminen ja rahoituksen hankinta: Elinkeinotoimisto palvelee veloituksetta yrityksen perustamisasioissa ja avustaa myös rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa.

Jos haluat tarkempia tietoja, kysy lisää kunnanjohtajalta puh. 040 548 1171 tai elinkeinoasiamieheltä puh. 0400 651 301 sähköpostilla tai puhelimitse
/img/c/738824.jpg

Lisätiedot

SUOMEN KAUNEIN KUNTA

Puulavesi eli Puula on Kangasniemellä sijaitseva järvi. Puula on Etelä-Savon maakuntajärvi. Puulavesi tunnetaan hyvänä järvitaimen- ja järvilohivesistönä, joten alue on vetouistelijoiden suosiossa. Puulalta on saatu 2000-luvun Suomen suurin järvilohi, 12,4 kg.

Kangasniemellä on myös Suomen kaunein ja paras 9-reikäinen golfkenttä PuulaGolf. Vuoden 2017 tutkimuksen tulokset julkistettiin torstaina 23.11. ja suomalaiset golfarit olivat jälleen arvostaneet PuulaGolfin Suomen parhaaksi ysireikäisten kenttien joukossa. www.puulagolf.fi

Kangasniemellä on Syvälahden lava, vuodesta 2017 alkaen Syvälahden Viihdekeskus Syvälahti on valittu Suomen kauneimmaksi kesälavaksi v. 2012-2014 ja v. 2016 se sai Hall of Fame -tunnustuksen. www.syvalahti.fi

Kangasniemellä on myös erinomainen kalastuspaikka Läsäkoski. Läsäkoski on saavuttanut merkittävän aseman Etelä- ja Keski-Suomen kalastusmatkailussa.
Läsäkoski on valtakunnallisesti arvokas järvitaimenen lisääntymisalue. www.lasakoski.fi

MATKAILUINFO SIIRTYY KESÄKSI RANTATORILLE!
Matkailuinfossa Sinua palvelee matkailuneuvoja kesä-elokuussa ma-pe klo 9-16 ja lisäksi heinäkuussa lauantaisin klo 10-14.

Talvikaudella kunnan matkailuasioista vastaa markkinointisihteeri Paula Pylvänäinen, puh. 040 7795 765.
Upeat Peltsi Peltolan juontamat Puula-videot, “Kahdeksan tarinaa Puulalta”, löytyvät YouTubesta tästä linkistä!
Kahdeksan tarinaa Puulalta

Tilastotietoa
Maakunta: Etelä-Savo
Asukasluku: 5449 (31.12.2018)
Kesämökkejä 3800
Pinta-ala: 1326 km², pinta-alasta on vettä yli 20 %.
Tuloveroprosentti: 20,75 (2018)
/img/c/743425.png

Hakusanat

teollisuustontteja, teollisuustontti, vapaita teollisuustontteja, vapaa teollisuustontti, teollisuushalli, liiketila, vapaa liiketila, omakotitontti, omakotitontteja, teollisuustiloja, rantatontteja, järvitontteja, vuokramökkejä, 1-tukialue, vapaa omakotitontti, vapaita omakotitontteja, yritystuki, yritystukialue, omakotitontti Keski-Suomi, PuulaGolf, Läsäkoski, Puulavesi, Puula, omakotitontteja Keski-Suomi, omakotitontti Etelä-Savo, omakotitontteja Etelä-Savo, omakotitontti Jyväskylän seutu, omakotitontteja Jyväskylän seutu, omakotitontti Mikkelin seutu, omakotitontteja Mikkelin seutu, Keski-Suomi, Mikkelin seutu, Jyväskylän seutu, Kangasniemi, järvenrantatontteja Keski-Suomi, rantatontteja Keski-Suomi, järvenrantatontteja, rantatontti Etelä-Savo, rantatontteja Etelä-Savo, mökki, mökkitontti, mökkitontit, Etelä-Savo, Syvälahden lava, Syvälahden Viihdekeskus, Syvälahti, Kyyvesi
/img/c/740970.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen