Kangasalan kaupunki

KANGASALA


PL 50
36201 KANGASALA

Puh. (03) 5655 3000
Faksi (03) 377 7250




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Kangasalan kaupunki sijaitsee 20 minuutin ajomatkan etäisyydellä Tampereelta. Kaunis viiden harjun ja kolmen suuren järven halkoma kaupunki tarjoaa asukkailleen turvallisen asuinympäristön luonnon läheisyydessä.

Kangasalan valtuusto päätti äänin 33-18, että kaupunki-nimitys otetaan käyttöön 1.1.2018.
/img/c/744561.gif

Palvelut

Elinkeinotoimi palvelee sekä uusia että vanhoja yritysasiakkaita asioissa, jotka koskevat esim. yritysneuvontaa, uusien yritysten perustamista, rahoituskysymyksiä, tonttien ja toimitilojen ostoa tai vuokrausta sekä matkailua. Elinkeinotoimi edistää yritysten toimintaa yhteistyössä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino ja kehitysyhtiö TREDEA Oy:n, Tampereen seudun muiden kuntien ja yrittäjäyhdistyksen kanssa.

Kaupungin elinkeinotoimessa Teitä palvelee

Elinkeinojohtaja Lasse Silván
puh. 050 4627 659

Kangasalan teollisuusalueet sijaitsevat Lentolassa, Asemalla ja Pähkinäkalliossa.

Kallion yritysalue on suuruudeltaan 30 hehtaaria ja sijaitsee Vatialantien, Lahdentien ja rautatien välissä.
Kallion yritysalue ja sen lähiympäristö tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet yritystoimintaan ja asumiseen.
Alueella on noin 35 yritystonttia, joita voidaan myös yhdistellä tai jakaa. Alueen tontit ovat teiden varrella ja sopivat yrityksille, joille laadukas ympäristökuva ja edustava ulkoasu ovat tärkeitä. Osalle metsän reunaan on kaavoitetetuista teollisuustonteista on mahdollista rakentaa myös asunto.
/img/c/744562.jpg

Yhteystiedot

KANGASALAN KAUPUNKI
PL 50, 36201 Kangasala

Puh. (03) 5655 3000
Faksi (03) 377 7250

kunta(at)kangasala.fi
neuvonta(at)kangasala.fi

www.kangasala.fi
/img/c/744563.gif

Hakusanat

Teollisuustontti Pirkanmaa, omakotitontit pirkanmaa, omakotitontit, Pientalotontit, Liiketontit, Yritystontit, asuminen, elinkeinopalvelut, matkailu, omakotitontteja, yritystontteja, teollisuustilat, liiketilat, yritystilat, teollisuustontteja, teollisuus, pirkanmaa, Tampere, yritystontit Pirkanmaa, yritystontit Kangasala, teollisuustontit Kangasala, teollisuustontteja pirkanmaa, omakotitontteja pirkanmaa, tontit, tontit, yritystontit, omakotitontit, pientalotontit, liiketontit, asuminen, elinkeinopalvelut, matkailu, luonto, retkeily, teollisuusalue, teollisuustilat, liiketilat, yritystilat, teollisuustontteja, teollisuus, längelmävesi, vehoniemenharju, vaellusreitti, kangasala, pirkanmaa, häme, Kallion yritysalue, Yritysalue Kallio, Teollisuusalue Kallio
/img/c/744564.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen