Kalajoen kaupunki

KALAJOKI

Kalajoentie 5
85100 KALAJOKI

Puh. (08) 46911




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Kalajoki on elinvoimainen 12.400 asukkaan merenrantakaupunki sekä matkailu- ja satamakaupunki. Kaupungille on ominaista menestyvä yritystoiminta ja vahva alkutuotanto. Kalajoella voit lomailla Suomen kesän suosituimmassa matkailukeskuksessa tai nauttia unelmien lomaympäristöstä ympäri vuoden asumalla Kalajoella.

Kalajoki on meriluonnon ja jokilaaksojen aurinkoinen kaupunki, joka tarjoaa viihtyisän asuinympäristön, monipuoliset palvelut ja erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajanviettoon. Käyt töissä lähellä, ja olet päivän päätteeksi nopeasti kotona tai harrastamassa. Voit lähteä helposti rentoutumaan vaikka kylpylään tai konserttiin. Talven koittaessa voit käpertyä kotisohvalle, tai suunnata laduille ja jäälakeudelle ulkoilemaan.
/img/c/745158.jpg

Yhteystiedot

Kalajoki tarjoaa ennakkoluulottomana ja vetovoimaisena hiekkarantojen merikaupunkina hyvät ja monipuoliset palvelut, viihtyisän ja virikkeellisen asuinympäristön sekä mahdollisuudet työhön, yrittämiseen ja hyvinvointiin.

Tekninen johtaja
Raiman Marko Puh. 044 4691 213

Rakennusvalvonta
Lehikoinen Jouko Puh. 044 4691 890

Tonttiasioissa ota yhteyttä:

Yhteystiedot

Matkaselkä Ari, Maankäyttöpäällikkö
044 4691 219
ari.matkaselka@kalajoki.fi

Juola Esa, Maankäyttösihteeri
044 4691 298
esa.juola@kalajoki.fi

Kalajoentie 5, 85100, Kalajoki
/img/c/745159.jpg

Lisätiedot

Yrityspalvelukeskus Kalajoki

www.kalajoki.fi/yrityspalvelut
/img/c/745161.jpg

Hakusanat

Asuminen, elinkeinopalvelut, hiekkasärkät, Kalajoki, liiketontit Kalajoki, liiketontteja Kalajoki, loma-asuminen Kalajoki, loma-asuntotontit Kalajoki, loma-asuntotontteja Kalajoki, vapaa-ajantontit, vapaa-ajan tontit kalajoki, loma Kalajoki, lomat Kalajoki, meri Kalajoki, nähtävyydet Kalajoki, satama Kalajoki, tapahtumat Kalajoki, teollisuustontit Kalajoki, teollisuustontteja Kalajoki, toimitilat Kalajoki, tontit Kalajoki, tontteja Kalajoki, yritysneuvonta Kalajoki, yritystontit Kalajoki, yritystontteja Kalajoki, liiketontit, liiketontteja, loma-asuminen, loma-asuntotontit, loma-asuntotontteja, loma, lomat, meri, nähtävyydet, satama, tapahtumat, teollisuustontit, teollisuustontteja, toimitilat, tontit, tontteja, yritysneuvonta, yritystontit, yritystontteja, lomatontteja, loma-asuntotontit, kesämökkitontit, Hiekkasärkät, Pohjois-Pohjanmaa
/img/c/745160.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen