Jyväskylän kaupunki

JYVÄSKYLÄ

Vapaudenkatu 32
PL 193
40101 JYVÄSKYLÄ

Puh. (014) 266 0000




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Jyväskylä Kasvava ja kansainvälisesti arvostettu koulutuksen ja osaamisen kaupunki.
Opiskelu- ja teknologiakaupunkina tunnettu Jyväskylä on lähes 143 000 asukkaan kaupunki keskellä Suomea. Jyväskylä on merkittävä messu- ja kongressikaupunki, Suomen liikuntapääkaupunki, suosittu yliopistokaupunki ja maailmankuulun arkkitehdin Alvar Aallon kaupunki. Jyväskylä on vilkas tapahtumakaupunki. Jyväskylä tarjoaa niin muuttajille kuin paikkakunnalla jo asuville moni-ilmeisiä ja persoonallisia asuinympäristöjä ydinkeskustan sykkeestä maaseudun rauhaan. Valmiita asuntoja ja rakentamismahdollisuuksia löytyy erilaisiin elämäntilanteisiin.
/img/c/745044.jpg

Katso myös

Business Jyväskylä Yritysten kasvun mahdollistaja Jyväskylässä.
Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.

www.businessjyvaskyla.fi
Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16.

Palvelut:
- Yrityskehityspalvelut
- Sijoittumispalvelut
- Kansainvälistymispalvelut
- Työnantajapalvelut
/img/c/745043.jpg

Palvelut

ETELÄPORTTI, Tontteja tarjolla. Pääset rakentamaan heti omalle tai vuokratontille.

Eteläporttiin, Jyväskylän kainaloon, rakentuu Euroopan modernein valmistavan teollisuuden digitaalinen palvelukeskittymä. Eteläportti on inspiroiva kehittämis- ja kehittymisympäristö yrityksille ja osaaville työntekijöille.

Eteläportti tarjoaa teollista valmistusta ja sitä tukevia palveluita tarjoaville yrityksille uuden ajan älykkään teknologiaympäristön. Eteläportti edistää resurssien viisasta käyttöä, kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä sekä kokoaa verkostoja siivittämään yritysten menestystä.
www.etelaportti.fi

Jykia Oy rakennuttaa toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja Jyväskylän alueella
Jykia Oy on palvellut yrityksiä yritystila-asioissa jo yli 30 vuotta. Omistamme toimisto-, teollisuus- ja varastotiloja yrityspuistoissa ja muilla keskeisillä paikoilla.
 
Tärkeä tehtävämme on kehittää työpaikka-alueita ja yrityspuistoja tarjoamalla yrityksille ja sen työntekijöille toimivia yritystilaratkaisuja.
Jykia Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden rakennuttaa itselleen uutta tuotanto-, toimisto- tai varastotilaa helpolla tavalla. Meiltä yritys saa samasta paikasta kaikki palvelut rakentamiseen :
- rahoituksen
- vakuudet
- tontin
- suunnittelijat
- rakentajat
/img/c/745045.jpg

Yhteystiedot

Lisätietoja teollisuus- ja yritystonteista:
Tonttipäällikkö
Paula Hartman, p. (014) 266 1376

Maankäyttöinsinööri
Jyrki Arasalo, p. (014) 266 3860

Omakotitonttiasiat, Palvelupiste Hannikainen

puh. (014) 266 0108

Käyntiosoite:
Hannikaisenkatu 17

Postiosoite:
PL 233, 40101 Jyväskylä

Lisätietoja rivi- ja kerrostalotonteista:

Maankäyttöteknikko
Teppo Nikkilä, p. (014) 266 5070

Maankäyttöinsinööri
Piia Sipinen, p. (014) 266 8695

www.jyvaskyla.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/tontit
sähköpostit: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
/img/c/745010.jpg

Lisätiedot

Jyväskylän eteläpuolella, 9-tien varrella sijaitseva uusi yritysalue vastaa valmistavan teollisuuden tarpeisiin tarjoamalla tilaa mm. kehittämis-, tuotanto- ja logistiikkatoiminnoille sekä kaupan ja palvelujen toimijoille. Yritystoimintaan kaavoitetun maa-alueen koko on yhteensä 40 hehtaaria.
- Eteläportin alueella on infrastruktuuri pääosin valmiina: kadut, vesi-, jätevesi- ja kaukolämpöverkostot sekä sähkö- ja telekaapelit.
- Alueen asemakaavassa tonttijako on ohjeellinen, mikä tarkoittaa, että tontin koko voidaan sovittaa asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakas voi ostaa tai vuokrata tontin.
- Eteläportin sijainti on erinomainen ja varsinkin valtatien varressa olevat tontit ovat näkyvällä paikalla. Tavoitteena on, että Eteläportti tulee rakentumaan kokonaisuutena, jolloin alueesta saadaan toimiva ja sinne sijoittuvat yritykset voivat tukea toisiaan erilaisissa toiminnoissa.
/img/c/745008.jpg

Hakusanat

Omakotitontit Jyväskylä, Pientalotontit Jyväskylä, Liiketontit Jyväskylä, Yritystontit Jyväskylä, elinkeinopalvelut Jyväskylä, matkailu Jyväskylä, omakotitontteja Jyväskylä, yritystonteja Jyväskylä, teollisuustilat Jyväskylä, liiketilat Jyväskylä, yritystilat Jyväskylä, 9-tien teollisuutontit, tontit Jyväskylä, Omakotitontit, Pientalotontit, Liiketontit, Yritystontit, asuminen, elinkeinopalvelut, matkailu, omakotitontteja, yritystonteja, 9-tien tontit, teollisuustilat, liiketilat, yritystilat, tontit, rakentaminen, vapaat tontit, omakotitontit Keski-Suomi, teollisuustontit Keski-Suomi, yritystontit Keski-Suomi, urheilutontit, urheilutontteja, hevosurheilutontit, hevosurheilutontteja, järvitontteja keski-suomi, lomatontteja keski-suomi, teollisuustiloja keski-suomi, liiketiloja keski-suomi, teollisuustiloja keski-suomen seudulla, liiketiloja keski-suomen seudulla, asuntomessut 2014, asuntomessut, teollisuustontteja keski-suomen seudulla, yritystontteja keski-suomi, yritystontteja keski-suomen seudulla, jyväskylä, jykia, jykia oy, kykia.fi, Eteläportti, Eteläportin yritysalue, 9-tien yritysalue, 9-tien teollisuusalue, ysitien yritysalue, ysitien teollisuusalue
/img/c/715288.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen