JSP-Keittiöt

JUVA

Yrittäjäntie 1
51900 JUVA

Puh. (015) 337 0507
GSM/Sivunumero 0500 250 044
Faksi (015) 337 0508




KEITTIÖKALUSTEITA JA KEITTIÖVARUSTEITA

keittiökalusteita, keittiökalusteet, keittiöitä, keittiöt

Liiketoiminnan esittely

JSP-Keittiöt on vuonna 1985 perustettu yritys joka valmistaa kodin kaikki kiintokalusteet asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä tai vakiomitoilla. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin.

Ottamalla yhteyttä myyjiimme saat lisätietoja tuotteistamme ja palveluista.
/img/c/732893.jpg

Toimipaikat

  • MIKKELIN MYYMÄLÄ
    Maaherrankatu 23,50100 MIKKELI

    Mirkku Kalliokulju - 050 383 2310
    (etunimi.sukunimi@jsp-keittiot.com)
  • /img/c/732892

    Palvelut

  • SUUNNITTELU
    Kerro toiveesi niin ideoidaan yhdessä. Haluamme toteuttaa kalusteratkaisun, joka on yksilöllinen, toimiva ja tarpeisiisi sopiva.

  • MYYNTI
    Olipa kyse uudis- tai remonttikohteesta, saat taatusti laadukkaan kokonaisuuden, josta sinulle on iloa vuosiksi eteenpäin. Ja kaikki tämä kilpailukykyisin hinnoin.

  • VALMISTUS
    Kalusteiden valmistus tapahtuu Juvalla, 5-tien varressa, nykyaikaisissa toimitiloissamme. Valmistamme
    kiintokalusteita toiveittesi mukaan tai vakiomitoin. Myös yrityksille ja julkisiin tiloihin.

  • ASENNUS
    Toimitamme kalusteet valmiiksi koottuina. Halutessasi saat meiltä ammattitaitoisen asennuksen. Myös asennustyössä pystymme kilpailukykyiseen
  • /img/c/732897

    Lisätiedot

  • Tarjoamme yksilöllisiä kalusteratkaisuja, jotka eroavat edukseen vastaavista massatuotteista. Olipa kyse uudis- tai remonttikohteesta, haluamme tarjota apuamme myös suunnittelussa ja ideoinnissa.

  • Haluamme toteuttaa kanssasi toimivan kalusteratkaisun, joka on yksilöllinen ja tarpeisiisi sopiva. Saat kustannustehokkaan, laadukkaan ja toimivan kokonaisuuden, josta on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

  • Toimitamme kalusteet valmiiksi koottuina, ja halutessasi saat meiltä myös ammattitaitoisen asennuksen. Vankalla kokemuksella työ sujuu nopeasti, joten myös asennustöissä pystymme kilpailukykyiseen hinnoitteluun.
  • /img/c/732896

    Hakusanat

    Kiintokalusteet Vantaa, Erikoiskalusteet, Mittatilaustyöt, Keittiöt, komerot, kylpyhuonekalusteet, keittökalusteet, kaapistot, komerot, pöytäkaapit Juva, seinäkaapit Juva, baarikaappi Juva, mikrokaappi, liukuovet Juva, liukuovikomerot, kiintokalusteet Vantaa, kiintokalusteet Mikkeli, erikoiskalusteet Vantaa, erikoiskalusteet Juva, liukuovet Vantaa, pöytäkaapit Vantaa, keittiöhela, keittiöhelat, keittiöheloja, WC-kalusteet, kodinhoitonhuoneen kalusteet, eteiskalusteet, makuuhuoneen kalusteet
    /img/c/732894.jpg

    Markkinapaikan ilmoitukset

    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen