Metalli

Hakusanalla metalli löytyi 5652 yritystä
Haun tarkentaminen on suositeltavaa.

Metalli- ja konepajateollisuudessa tarvitaan nyt innovatiivisuutta

Vaikka taantuma on ravistellut konepajateollisuutta ja erityisesti pieniä konepajoja, eivät konkurssitilastot ole vielä lähelläkään 1990-luvun lamavuosien tasoa.  Myös tilausten lasku on vihdoin taittunut ja tilaukset lähtivät hetkellisesti jopa nousuun joulukuussa. Pärjääminen tulevaisuudessa vaatii nyt yrityksiltä uudistumista ja innovatiivisuutta, sillä Teknologiateollisuuden pääekonomisti Jukka Palokankaan mukaan teknologiateollisuuden alalla on parhaillaan maailmanlaajuista ylikapasiteettia. Palokangas kertoo globaalin rakennemuutoksen aiheuttaneen tilanteen, jossa isot yritykset keskittävät ostojaan entistä harvemmille alihankkijoille. Tämä tuottaa haasteita jatkossakin erityisesti pienille ja keskisuurille suomalaisille yrityksille, jos ne eivät pysty monipuolistamaan tuotteitaan ja palveluitaan.  Koska tuotantoa siirtyy lisäksi koko ajan yhä enemmän Aasiaan, on suomalaisten yrityksien pystyttävä haastamaan kiinalaiset ja intialaiset jossain aivan muussa kuin bulkkiraudan myynnissä.

Innovatiivisuuteen ja kekseliäisyyteen luottaa myös Kauppalehden Kasvajat-vertailun Pohjois-Suomen voittaja, Tervolassa toimivan raskaan sarjan konepajan Paakkola Conveyors Oy:n toimitusjohtaja Tommi Juntikka.  Juntikan johtama prosessiteollisuuden kuljetinjärjestelmiin erikoistunut yhtiö kirjasi lähes 54 prosentin keskimääräisen vuosikasvun kolmen viime vuoden ajalta! Markkinat ovat tosin olleet viime vuosina suotuisat, sillä yhtiön tärkeimpiä asiakkaita ovat kaivosyhtiöt, joilla on parhaillaan kova vauhti päällä. Paakkola Conveyorsissa kasvu on kuitenkin ollut myös määrätietoisen työn tulosta, sillä Juntikan mukaan vain isot yritykset pääsevät mukaan kilpailemaan isoista projekteista. Siksi yrityksen kasvattaminen on ollut osa yrityksen strategiaa jo usean vuoden ajan. "On pakko kasvaa, jos haluaa pysyä leikissä mukana", Tommi Juntikka perustelee. Juntikka uskoo yhtiön pysyvän kasvu-uralla myös tulevina vuosina. Tällä hetkellä yhtiön päämarkkinat ovat Suomi, Ruotsi ja Norja, mutta jatkossa kauppoja haetaan yhä laajemmalta alueelta.

Alihankkijat yhteistyössä vientimarkkinoille

Finnpron avustuksella on perustettu viiden teollisuuden palveluita tarjoavan ja tuotteita valmistavan suomalaisen yrityksen yhteenliittymä. Yrityksillä on tarjolla toisiaan täydentäviä tuotteita ja palveluita, ja yhteistarjoaman avulla yritykset lähtevät hakemaan kasvua Keski-Euroopan markkinoilta.  Tähtäimessä ovat erityisesti uudet, aiempaa suuremmat asiakkuudet ja sitä kautta liiketoiminnan kasvattaminen. Finnpron käynnistämässä vientirenkaassa ovat mukana Efkava Oy, High Metal Production Oy, Insinööritoimisto Kymtec Oy, Sepima Oy ja Stairon Oy. Yritykset työllistävät Suomessa yhteensä yli 300 henkilöä ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Kolmen vuoden pituisen yhteistyöprojektin aikana yrityksille etsitään kansainvälisesti toimivia, alan johtavia päämiehiä, joiden kanssa pyritään pitkäaikaiseen toimittajasuhteeseen. Projektissa mukana olevat yritykset ovat tähän saakka toimineet pääasiassa suurien, suomalaisten yritysten alihankkijoina. Finnpron vientirenkaan avulla suomalaiset pk-yritykset voivat pienellä riskillä kokeilla uudella markkina-alueella ja tarjota yhdessä muiden yrityksien kanssa asiakkaan tarpeet kattavia kokonaisratkaisuja.

Kone- ja metalliteollisuus työllistää tulevaisuudessa

Opetushallitus on ennakoinut vuoden 2020 työelämän tarpeita. Opetusneuvos Matti Kimarin mukaan alalle ennustetaan kovaa pulaa rakentajista heti, kun taantuma hellittää, koska rakentamisen tarve Suomessa on suuri. Lisäksi teollisuudesta on siirtymässä vanhuuseläkkeelle lähivuosina noin 6 000-7 000 henkeä vuodessa. Tulevaisuudentutkija Tuomo Kuosan mukaan suorittavien töiden tarve tulee säilymään yhteiskunnassa, joskin niiden sisältö muuttuu. Käytännönläheisen työn merkityksen kasvaessa osaavia tekijöitä tarvitaan siten tulevaisuudessakin.

Metalli- ja konepajateollisuus tulee siis työllistämään tulevaisuudessakin ja alalla tulee olemaan tarjolla paljon erilaisia metalli- ja kokoonpanotöitä. Metallitöitä ovat mm. metallipurkutyöt, metallipainotyöt, metallintyöstö, metallitaonta, metalliset ruiskutukset, metallin vesileikkaus ja metallin uusiokäyttö.  Alalla tarvitaan myös osaajia, jotka osaavat tehdä sorvausta, jyrsintää, aarporausta, koneistuksia ja polttoleikkauksia. Ammattilaisia työllistävät lisäksi erilaiset teollisuuden kunnossapitotyöt. Parhaillaan työvoimapula näkyykin jo mm. rakennussaneerauksessa, johon panostetaan nyt uudisrakentamisen sijaan valtion korjausrakentamiselle myöntämän tuen ansiosta.

Lähteet:
Tekniikka & Talous
Taloussanomat
Kauppalehti

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

HJH-Metalli Oy

TAMPERE

Puh. 0400 625 150
Faksi (03) 357 0810
HJH-Metalli Oy on Tampereella toimiva vuonna 1980 perustettu vaativan teräsrakentamisen ammattilainen. Olemme metallialan alihankinta- ja ohutlevytöihin erikoistunut yritys. Laadukkaan työmme takeen..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

2. 

ThyssenKrupp Materials Finland

JÄMSÄNKOSKI

 På svenska In English
Puh. 020 127 4400
Faksi 020 127 4450
ThyssenKruppin Suomen yksikön päävastuualueena on vastata Skandinavian materiaalimyynnistä. Kuulumme konsernin materiaaliryhmään ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköön. Nimestä huolimatta toimi..

ALUMIINIA
ALUMIINIPROFIILEJA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.thyssenkrupp.fi/?ad=luettelobanner
3. 

Satakunnan vankila

Puh. 029 568 4300
Faksi 029 568 4304
Satakunnan vankila on työhön, ammatilliseen koulutukseen ja työkykyä lisäävään kuntouttavaan toimintaan suuntautunut suljettu, että avolaitos. Tuotamme ja markkinoimme omilla tuotemerkeillä laaduk..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
LIIKENNEMERKKEJÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.rikosseuraamus.fi
4. 

Aurubis Finland Oy

PORI

Puh. (02) 626 6111
Faksi (02) 626 5340
Aurubis Group Oy on Euroopan suurin kuparin tuottaja sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle. Valmistamme kierrätysmateriaalista kuparia lämmönvaihtimiin, aurinkokeräimiin ja moniin muihin vaativiin koh..

METALLEJA JA METALLISEOKSIA
KUPARIA
KUPARIARKKITEHTUURI..

http://www.aurubis.com
5. 

Fredko Oy Ab

SÖDERKULLA

Puh. 010 839 1200
Faksi 010 839 1229
Oy Fredko Ab on toiminut yli 35-vuoden ajan Suomen metalliteollisuuden asiantuntevana kumppanina. Edustamme alan parhaita koneita ja valmistajia ympäri maailman. Osaava ja motivoitunut henkilökunta on..

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA

http://www.fredko.com
6. 

Teotek Oy

VANTAA

Puh. 010 219 2170
Faksi 010 219 2195
Teotek Oy on metalliteollisuuden työstökonekauppaan erikoistunut yritys. Toimitusohjelmamme pohjautuu Suomen markkinoilla jo tuttuihin ja tunnustettuihin toimittajiin. Hyväksymme vain korkealaatuiset ..

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA

http://www.teotek.fi
7. 

Cron-Tek Oy

HELSINKI

Puh. (09) 549 4660
Faksi (09) 5494 6610
CRON-TEK Oy on suomalainen hyvälaatuisten metallintyöstökoneiden myyntiin ja jälkipalveluihin erikoistunut yritys. Myyntiohjelmaamme kuuluvat lastuavat työstökoneet ja lastuavat terät. • Metallintyös..

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA
KONEISTUSKESKUKSIA
SORVEJA

http://www.crontek.fi
8. 

FMS-Tools Oy Ab

HELSINKI

Puh. (09) 819 0950
Faksi (09) 8190 9550

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA
TYÖKALUJA

9. 

Metehe Oy

JOUTSENO

Puh. 0207 639 640
Faksi 0207 639 650
Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu monipuolinen ja palveleva teräsohutlevyn maahantuoja ja jatkojalostaja. Palvelemme kuluttajia ja teräsohutlevyä käyttävää teollisuutta suoraan tehtaalta ilman jälle..

JULKISIVUMATERIAALEJA
KATTOJA JA KATTOMATERIAALEJA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.metehe.fi
10. 

Fenno-Merec Industrial Oy

VANTAA

Puh. (09) 350 8580
Faksi (09) 387 3155
on toiminut metallinsahaustekniikka-kauppaan erikoistuneena asiantuntijana yli 30 vuotta. Fenno-Merec Industrial Oy palvelee teollisuutta toimittaen sahauksen koneita ja -linjoja sekä erilaisia saha..

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA
TERIÄ, TEROITUSTA JA HUOLTOA

11. 

Manlahden Metalli Oy

IMATRA

Puh. 0400 764 354
Manlahden Metalli Oy on teollisuuden asennus-, huolto- ja korjaustöiden monipuolinen ammattilainen. Olemme toimineet konepaja-alalla nyt tasan 20 vuotta! Pystymme tarjoamaan sekä valmistusta että paikoilleen asennusta.

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
LAITUREITA
TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOPALVELUJA

12. 

Ferlatek Oy

TAMMISAARI

Puh. (019) 241 6640
Faksi (019) 241 6642
Ferlatek Oy Ab on erikoistunut seula- sekä suojaverkkojen valmistukseen. Meiltä löytyvät myös kiinnityskoukut ym. tarvikkeet seulakoneisiin. Seulaverkot, suojaverkot, kiinnityskoukut, seulakonetarvik..

METALLIPELTEJÄ JA METALLITUOTTEITA

http://www.ferlatek.fi
13. 

Teräskonttori Oy

VANTAA

Puh. 010 219 2200
Teräskonttori on metalliteollisuuden työkaluihin erikoistunut yhtiö. Laajan tuotevalikoiman ja teknisen tuntemuksen avulla palvelemme asiakkaitamme kaikissa koneistukseen ja hiontaan liittyvissä kysymyksissä.

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA
MITTAUSLAITTEITA JA TUTKIMUSLAITTEITA
TYÖKALUJA

http://www.teraskonttori.fi
14. 

OLP-Tuotanto Oy

VANTAA

Puh. (09) 849 4240
Faksi (09) 8494 2444
OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys. Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita alihankintana asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osallistumme tarvittaessa myö..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIPELTEJÄ JA METALLITUOTTEITA..

http://www.olp.fi
15. 

SCC Installation Ltd Oy

RAUMA

Puh. 010 3205760
Olemme metallialan alihankintayritys, jonka päätoimiala on kuljetinasennus, teollisuuden kunnossapito sekä kaikenlainen teräsrakenneasennus. Toiminta-alueena pidämme lähinnä Eurooppaa, mutta olemme va..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KULJETINLAITTEITA JA SIIRTOLAITTEITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.sccinstallation.fi
16. 

Metalli Järvelä Oy

KAUSTINEN

Puh. (06) 861 1390
Puh. 0400 160 798
Faksi (06) 861 2390
Putkilaserleikkaukset, putkilaserleikkaus, putkentaivutus, putkentaivutukset, levytyöt, hitsaustyöt, tilauskonepaja, koneistustyöt, rautarakenteet, teräsrakenteet, konerakennus, laiteas..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

17. 

Rautarakenne S Lipponen Oy

KALANTI

Puh. (02) 874 233
Puh. 0500 780 828
Faksi (02) 842 4323
Rautarakenne S. Lipponen Ky on vuonna 1984 perustettu raskaisiin metallirakenteisiin erikoistunut yritys. Toimimme rakennusprojekteissa SFS B7 Teräsrakenteet -ohjeiston mukaani. Olemme rakentaneet..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ELEMENTTIRAKENTEITA JA ASENNUKSIA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.rautarakenne.fi
18. 

JS-Profiili Oy

UIMAHARJU

Puh. 050 585 8331
Vuonna 1995 perustettu JS-Profiili Oy valmistaa alumiini/teräsovia, lasiseiniä ja valokattorakenteita. Toiminta alueemme on Itä- ja Etelä-Suomi Alumiiniovet Teräsovet Alumiini-ikkunat Teräsik..

ALUMIINIRAKENTEITA
JULKISIVUTÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.js-profiili.fi
19. 

NH-Koneistus Oy

SASTAMALA

Puh. (03) 511 4104
Faksi (03) 511 4108
NH-Koneistus on perustettu v. 1985 ja toimintamme on Alihankinta / Sopimusvalmistaja Pirkanmaalla Sastamalan kaupungissa. Toimimme v. 2000 valmistuneissa 3100 m2 toimitiloissa hyvien kulkuyhteyk..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.nh-koneistus.fi
20. 

Konepaja Litzén Oy

HALIKKO

Puh. (02) 736 5885
Puh. 0400 532 558
Faksi (02) 736 5886
Olemme kehittyvä metallin alihankinta- ja tilaustöitä tekevä yritys, jonka toiminta kattaa koko Suomen. Olemme erikoistuneet alumiinisahaukseen. Muita päävalmistusalueitamme ovat koneistus-, levy- j..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.konepajalitzen.fi
21. 

R-Sarkon Oy

RAUMA

Puh. (02) 822 2455
Faksi (02) 822 9094
Valmistamme alihankintatyönä sorvattuja sarjatuotanto-osia useille eri tuotantoaloille. Sarjatuotannon määrä vaihtelee asiakaskohtaisesti muutamista tuhansista useisiin miljooniin sorvattuihin osiin v..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.r-sarkon.fi
22. 

Simetek Works Oy / Simetek Service Oy

SIILINJÄRVI

Puh. 020 720 9770
Faksi 020 720 9776
Simetek Works Oy on tilaus- ja alihankintakonepaja. Yritys on perustettu 1994. Asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset sekä kone- ja laitevalmistajat. Simetek Service Oy perustettiin 2003 vahvi..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.simetek.com
23. 

Miedon Metalli Oy

MIETO

Puh. (06) 450 2325
Faksi (06) 450 3647
Valmistamme metalliovia, metalli-ikkunoita ja suoritamme metallialan alihankintaa Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa perinteikkäässä metallialan pitäjässä. Teemme teräksestä korkealaatuiset lehtiovet, p..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

24. 

Kuusaan Metalli Oy

VOIKKAA

Puh. (05) 752 5500
Faksi (05) 328 0481
Erikoisalamme on julkisivurakenteet kuten teräsrakenteiset ovet ja ikkunat, sekä metallirakenteet ja alumiinityöt. Lisäksi olemme erikoistuneet ruostumattoman ja haponkestävän teräksen käsittelyyn. Me..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

25. 

Pielisen Metalli Ky

NURMES

Puh. 0400 276 699
Faksi (013) 440 093

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

26. 

Top-Metalli Oy

KLAUKKALA

Puh. 020 749 8380
Faksi 020 749 8389

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

27. 

APX-Metalli Oy

KAARINA

Puh. 0201 443 550
Faksi 0201 443 560
Erikoisosaamistamme on teräs- ja alumiinituotteissa, hitsatuissa rakenteissa, asennus – ja korjaustöissä, sekä kokonaistoimituksissa tuottaa huomattavia synergiaetuja korjaushankkeissa. Toimintamme ta..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

28. 

Huhtala Metalli Oy

LAHELA

Puh. (09) 276 8453
Puh. 0400 450 892
Faksi (09) 2587 9951
Huhtala Metalli toteuttaa kaikenlaisia hitsaustöitä kaikkialla Suomessa. Pääasiallisia kohteita ovat raskaan teollisuuden kohteet, kaikentyyppisten maansiirtokoneiden korjaushitsaukset ja muutostyöt, ..

HITSAUSALAN TÖITÄ

29. 

Hakalan Metalli Oy

PANELIA AS

Puh. (02) 864 8016
Faksi (02) 864 8123
Hakalan Metalli Oy on metallialan perinteikäs alihankintayritys. Yritys sijaitsee Paneliassa kutakuinkin Pori-Huittinen-Rauma -kolmion keskellä. Toiminnan pääpaino on erilaisissa ohutlevy- ja koneis..

LASERLEIKKAUSTA JA LASERLAITTEITA

30. 

Petäjäveden Metalli Oy Ab

PETÄJÄVESI

Puh. (014) 854 599
Puh. 0400 634 356
Faksi (014) 854 827
Oy Petäjäveden Metalli Ab on alihankintakonepaja, joka on erikoistunut valmistamaan teräslevyistä ja muototeräksistä taivutettuja ja muotoon puristettuja osia. Monipuolinen konekanta sisältää myö..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

31. 

Javasko Oy Konepaja

MÄNTTÄ

Puh. 010 234 7200
Faksi 010 234 7335
Vuonna 1985 perustettu suomalaisen keskiraskaan metalliteollisuuden alihankintaosien ja osakokoonpanojen osaava ja luotettava toimittaja. Noudatamme ISO 9001 laatujärjestelmää Suurien kappaleiden kone..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
HITSAUSALAN TÖITÄ
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.javasko.fi
32. 

Metallityö Välimäki Oy

NOKIA

Puh. (03) 233 7700
Faksi (03) 233 7777
Metallityö Välimäki Oy on v. 1982 Nokialle perustettu perheyritys. Liikeideanamme on valmistaa tehokkaasti kohtuuhintaisia, hyvin toimivia metalliovia ja ikkunoita. Toimialueenamme on koko Suomi.

ALUMIINIRAKENTEITA
IKKUNOITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.mvoy.fi
33. 

Saarijärven Päätytuote Oy

SAARIJÄRVI

Puh. 010 841 2400
Faksi 010 841 2401
Saarijärven Päätytuote Oy on päätyjen valmistukseen ja erilaisiin syvävetotöihin erikoistunut metallin alihankintayritys. Palvelemme liki 30 vuoden vankalla ammattitaidolla. Erityisosaamisemme on ..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
SÄILIÖITÄ

http://www.paatytuote.com
34. 

Pektra Oy

KORIA

Puh. 020 728 9330
Puh. 0400 558 464
Faksi (05) 375 0191
Pektra oy on vuonna 1993 perustettu yhtiö, teräsrakentamisen ammattilainen, niin toimisto-, liike- kuin teollisuusrakentamisessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Korialla valtatie 6 ja 12 risteyksessä...

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.pektra.fi
35. 

Finnvarv Oy Ab

LOHJA

Puh. (019) 323 909
Faksi (019) 323 993
Tilaustyönä: Valmistus, kunnostus ja huolto Telat Akselit Koneenosat, aina 14, 5 metriin asti ja maksimipaino 50 tonnia. teräsrakenteet, rautarakenteet, rautarakenteita, raskaslevytöitä, raskasle..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.luettelomedia.com/Finnvarv-Oy-Ab-LOHJA-175308.htm
36. 

Viialan Teräsrakenne Oy

VIIALA

Puh. (03) 543 5695
Puh. 0500 282 969
Faksi (03) 543 5082
Vitera valmistaa teräksestä ja erikoismateriaaleista sekä komponentteja, että valmiiksi kokoonpantuja rakenteita asiakasyrityksilleen vientiin ja Suomen markkinoille. Viteran vahvuutena on joustavuu..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.vitera.fi
37. 

Metalli- ja Konekorjaus Sarin T.

ALA-KIERI

Puh. (02) 826 1120
Puh. 050 559 1021
metallirakenne, metallirakenteet, metallirakenteita, konekorjaamo, konekorjaus, konekorjauksia, teräsrakenne, teräsrakenteita, teräsrakenteet, ala-kieri, lappi, rauma, satakunta Rautarakenteet, metall..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

38. 

Premekon Oy

JOUTSENO

Puh. 020 792 0570
Faksi 020 792 0575
Premekon suunnittelee ja valmistaa hoitotasoja, portaita ja porrastorneja, tikkaita, kaiteita ja teräsrakenteita. Sertifikaatit: ISO 9001, ISO 3834-2, EN 1090 CE-merkintä Tutustu kotisivujemme ka..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.premekon.fi
39. 

Riihimäen vankila

RIIHIMÄKI

Puh. 029 568 1200
Faksi 029 568 1206
Metalliteollisuus: MONIPUOLISTA KONEPAJA-, LEVY- JA HITSAUSTYÖTÄ ALIHANKINTATYÖNÄ SEKÄ METALLIN KONEISTUSTYÖTÄ VANKILAN AMMATTIOPPILASKOULUN ALIHANKINTANA. Puusepäteollisuus: KODIN JA JULKISTEN TI..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.rikosseuraamus.fi
40. 

A. Reponen Oy

JOUTSA

Puh. 020 155 7790
Puh. 0400 699 866
Faksi 020 155 7791
Metallirakenteet, levytyöt, hitsaukset Metallikontit, raepuhallussärmäys, leikkaus Levyrakenteet, ohutlevytyöt, raskaslevytyöt

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.areponen.fi
41. 

Koneistamo Karin talli

PIISPANRISTI

Puh. 040 507 2249
Koneistamo Karin Talli on Kaarinassa sijaitseva cnc- ja manuaalisorvausta sekä jyrsintää harjoittava yritys. Teemme alihankintakoneistusta metallituotteita valmistaville yrityksille. Laitteemme so..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
SORVAUSTA

http://www.karintalli.fi
42. 

Lohkoasennus Oy

NAANTALI

Puh. (02) 432 7327
Faksi (02) 432 7280
Lohkoasennus Oy on vuonna 1975 perustettu yksityishenkilöiden omistuksessa oleva tilauskonepaja. Konttorimme sijaitsee Naantalissa ja tuotantomme Raumalla. Toiminta-alueena on Suomi ja ulkomailla Itäm..

ALUMIINIRAKENTEITA
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.lohkoasennus.fi
43. 

Teräsnyrkki Steel Oy

VANTAA

Puh. 0207 417140
Puh. 0400 456 296
Faksi (09) 870 3153
Teräsnyrkki Steel Oy valmistaa kantavia teräsrakenteita, täydentäviä teräsrakenteita sekä asentaa vamistama tuotteet. - Runkorakenteet teräksestä - Hallit - Katokset - Portaat - Kaiteet Teräsrake..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.terasnyrkki.fi
44. 

Teräselementti Oy

LEMPÄÄLÄ

Puh. (03) 253 6200
Faksi (03) 212 8630
Teräselementti Oy on Lempäälässä sijaitseva vuonna 1964 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut hallirakentamiseen, rakennusten teräsrunkoihin sekä liike- ja toimistorakennusten julki..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

45. 

Elektrorakenne Oy

TUUSULA

Puh. 020 741 1850
Faksi 020 741 1851
Elektrorakenne Oy on kehittänyt automaation pitkälle. Täysin miehittämätön RobotER robottisolu, joka kierteittää, pulttihitsaa, taivuttaa, hitsaa, hioo sekä pakkaa tuotteet lavalle - valmiiksi lähetystä varten.

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.elektrorakenne.fi
46. 

Nokian NPT Oy

TAMPERE

Puh. 020 743 8270
Faksi 020 743 8280
Nokian NPT Oy on vaativien ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen keskittynyt alihankintakonepaja. Konepajatoimintamme lähtökohtia ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, laatu ja kustannustehokku..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
LASERLEIKKAUSTA JA LASERLAITTEITA..

http://www.npt.fi
47. 

Raaseporin Metalli Oy

TAMMISAARI

Puh. (019) 241 6710
Puh. 0400 955 161
Faksi (019) 241 6720
Teräsrakennetyöt Myös teollisuuden kunnossapitoa

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA
TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOPALVELUJA

48. 

Konepaja J Maasilta Oy

PERTTELI

Puh. (02) 728 4128
Puh. 0400 124 928
Faksi (02) 728 4127
Konepaja J Maasilta Oy on perustettu vuonna 1987. Meillä on ympäristöön, turvallisuuteen ja laatuun liittyviä tavoitteita ja päämääriä, joita seuraamme tarkasti. Työskentelemme vastuullisella tavall..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KULJETINLAITTEITA JA SIIRTOLAITTEITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.maasilta.fi
49. 

Mekope Oy Metallirakenteet

KOUVOLA

Puh. 010 322 1430
Puh. 044 720 9133
Mekope Oy Metalliportaat toimii metallirakennealan yrityksenä. Erikoisosaaminen liikenneportaalien rakentaminen. Toimintamme on valtakunnallista. - Liikenneportaalit - Isot teräsporrastornit - Terä..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA
PORTAITA

http://www.mekope.fi
50. 

Halikko Tools Oy

HALIKKO AS

Puh. (02) 736 2550
Puh. 0400 627 633
Faksi (02) 737 2851

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Elpac Oy
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy
Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
Mascus Facebookissa
Rakennustelineratkaisut kaikkiin tarpeisiin!
Rakennustelineet Helsinkiin ja koko Etelä-Suomeen
Lue lisää
(1/72)
teräsrakenteet konepaja tilauskonepaja koneistus metallityöt teräsrakenteita hitsaustyöt jyrsintä hitsaus teräsrakenne alumiinirakenteet metallirakenteet alihankinta alihankinta metalli koneistukset metalli sorvausta sorvaus levytyöt alihankintakonepaja metallirakenteita alumiini ohutlevytyöt sorvit turku särmäys cnc-sorvaus metallitöitä metallin alihankintatyöt koneistustyöt rautarakenteet rauma teräsikkunat teräsovet cnc konepajateollisuus kaiteet portaat koneistusta koneenrakennus alumiinityöt metallituotteita metallintyöstökoneet helsinki vantaa tampere jyrsintää metallikaiteet lounais-suomi painosorvaus satakunta alumiini-ikkunat alumiiniovet alumiiniovia teräsovia alihankintatyöt hitsaustöitä konepajat konepajateollisuutta konepajoja metallin alihankinta ikkunat runkorakenteet hitsaukset kokoonpanotyöt metallirakenne alumiinilevyt metallituotteet pintakäsittely pulverimaalaus rautarakennetyöt julkisivut avarruskoneet cnc-sorvit espoo koneistuskeskukset pyöröhiomakoneet tasohiomakoneet terät työkaluhiomakoneet jyrsinkoneet kuopio pääkaupunkiseutu tikkaat asennukset hoitotaso korjaus metallikaide särmäystä terästuotteet pirkanmaa uusimaa alihankintateollisuus alihankintateollisuutta cnc-sorvausta laserleikkaus levytyökeskus mig ohutlevytuotteet ohutlevytuotteita ohutlevytöitä syväveto syvävetotuotteet metalli alihankinta teräsrakenteiden valmistus varsinais-suomi konerakennus laiteasennukset putkentaivutukset alumiini-ikkuna alumiini-ikkunoita alumiinirakenteita itä-suomi lasipalo-ovet metalli-ikkunat metalli-ikkunoita metalliovet metalliovia seinärakenteet teräsovi cnc-koneistus cnc-sorvi konepajatyöt alumiinityö laiteasennus laitevalmistus levytyö sorvaamo sorvaukset huolto kokoonpano konepajapalvelut kunnossapito polttoleikkaus ikkunoita julkisivurakenteet julkisivurakenteita kouvola rst-työt runkorakenteita kaarina kuljettimet mastot metalliportaat tasapainotus syvävetotyöt säiliönpäädyt aarporaus kokoonpanot katokset säiliöt kokoonpanotöitä koneistuksia konepajatuotteet teräsportaat erikoisrakenteet tilaelementit hallit hissien verkkokuilut hissikorien modernisointi hissikorien sisustustyöt kulkuaukkojen verhoustyöt kääntöovet liikemerkit logot ovien pintaverhoukset alucobond alucore alumiinikennot apollo apollo materials erikoisalumiinit erikoismetalleja erikoisteräkset hunajakennot lentokonealumiinia muottialumiinia projektihallinta sahaus tasoalumiini terästoimittajat teräsvalmisteet thyssen thyssenkrupp aerospace finland titaani titaania vesileikkaus avolaitos entistystä grillikatokset ikkunakorjaukset ikkunasaneeraukset ikkunaurakointi kenneltuotteet koirankopit koiratarhat lallin tuote leikkimökit leikkimökkejä liikennemerkit liikennemerkkejä liikenteenohjauslaitteet liikenteenohjaustuotteet luomuri maataloustuotteet metallialihankinta metallikalusteet opasteet ovikorjaukset ovisaneeraukset pintakäsittelyä pystytystarvikkeet rakennusosien entisöinti savmet suljettuvankila trafiikki vankila julkisivu julkisivuja kupari kuparia kuparia arkkitehtuuriin kupariarkkitehtuuri kuparikatot kuparikatto kuparilevy kuparilevyjä kuparilevyt kuparilevyä aurinkokeräimiin kuparilevyä elektroniikkateollisuudelle kuparilevyä lämmönvaihtimiin kuparilevyä sähköteollisuudelle kuparin käyttö rakennusmateriaaliana kuparinauha kuparinauhaa aurinkokeräimiin kuparinauhaa elektroniikkateollisuudelle kuparinauhaa lämmönvaihtimiin kuparinauhaa sähköteollisuudelle kuparinauhat kuparinauhoja kuparit kuparituote kuparituotteet kuparituotteita kuparrikattoja leikkurit levyntyöstökoneet levytyökoneet puristimet putkentaivuttimet taivuttimet avartimet cnc- ohjatut tarkkuussorvit cnc-automaattipuristimet cnc-jyrsinkoneet cnc-pitkäjyrsinkeskukset cnc-pitkäsorvausautomaatit cnc-sorvikeskukset cnc-tankoautomaatit cnc-tankosorvi erikoisterät hammastuskoneet hiomakoneet hydraulimutterit istukka-automaatit jälkityöstösorvit jäysteenpoistokoneet kiilauran vetokoneet kipinätyöstökoneet kipinätyöstötarvikkeet lankasahat läppäyskoneet magneettipöydät merkintäkoneet metallintyöstökone mitta-anturit portaalikoneet probet profilointilaikat pystykaraiset koneistuskeskukset rouhinta-avartimet sinkopuhalluskoneet sisähiomakoneet sorvauskeskukset särmäyspuristimen terät särmäyspuristinterät taivutuskoneet tarkkuusavartimet tarkkuuskärkisorvit teränmittalaitteet työkalukoneet työkalusorvit täryhiomakoneet tärykiillottimet vaakakaraiset koneistuskeskukset vetokoneen terät vierintähiomakoneet vierintäjyrsimet vierintäjyrsinkoneet yleisjyrsinkoneet öljysumuerottimet hiontakone hiontakoneita iisalmi joensuu jyrsinkoneita kiillotuskoneita kiilotuskone koko suomi konepaja-automaatio lahti lastuavat terät lastuavat työstökoneet metallintyöstökoneita metalliteollisuuden työstökonehuollot metalliteollisuuden työstökonehuolto metalliteollisuuden työstökonehuoltoja oulu puusepänteollisuuden työstökonehuollot puusepänteollisuuden työstökonehuolto puusepänteollisuuden työstökonehuoltoja suomi työstökoneet työstökoneita työstökonepalvelu työstökonepalveluja työstökonepalvelut aluskate aluskatteet archicad arkit arkkeja asennustarvikkeet corus erikoislistat gdl objekti harjalistan tuuletusputket harjan muoviosat julkisivumateriaaleja kateruuvi kateruuvit katot kattoja ja kattomateriaaleja kattomateriaalit kattopelti kattosillat kattosilta kattotarvikkeet kattoturvatuotteet konesaumakatot konesaumarivit lapetikas lapetikkaat listat lukkosauma lukkosaumakate lumieste lumiesteet läpivientilevy läpivientilevyt läpivientiputket läpivientiputki maalipinnoitettu maalipinnoitetut maalit mapi metalli- ja teräsrakenteet metallilevyt metallituotteita ja tarvikkeita mth 20 mth 45 mth 45 e mth aalto mth classic mth konesaumakate mth rivikatto mth symphony muotokate myriad paikkamaali paloluukku paloluukut pellit peltejä pelti peltilista peltilistat peltiprofiileja poimukate poimukatteet poimulevy poimulevykatteet poimulevyt poimulevyykate profiililevyt profiilipelti rakennusaineita ja tarvikkeita rautaa ja terästä rei'itetty reikä reikälevy reikälevyt rivikattolistat ruuvi ruuvit sadevesijärjestelmät seinäpelti seinätikas seinätikkaat syöksyputket syöksyputki syöksytorvet syöksytorvi takuupinnoitettu takuupinnoitetut teräsjulkisivut teräskasetit teräskatot teräskelat teräsohutlevyt tiivisteet tikas tikkaita turvatikas turvatikkaat urapelti uumarei'itety vesikate vesikatto vesikouru vesikourut alumiinisahat digitaaliset mittavasteet emulsiot lastunkuljetus leikkuunesteet merec mikrovoitelulaitteet mittausjärjestelmät nc-mittavasteet puoliautomaattiset vannesahat purseen harjauskoneet pystyvannesahat pyörösahat radat rullaradat sahat sahoja siirtojärjestelmät sumuvoitelulaitteet työstöemulsio työstöemulsiot täysautomaattiset vannesahat vannesahan teriä vannesahanterät vannesahat alumiini kylpypalju alumiini kylpypaljut alumiini kylpytynnyri alumiini kylpytynnyrit alumiinirakenne hiekkapuhallus hiekkapuhallusta kartonkikoneiden huollot kemikaaliaseman vuosihuollot konepaja-alihankinta kylpytynnyri kylpytynnyrit laituri laiturit levyrakenne lävistys lävistystä maalausta man-laiturit man-paljut mekaaninen metsäteollisuus paperikoneiden huollot ponttoonilaituri ponttoonilaiturit putkirakenne putkitus silta falstyper ferlatek kiinnityskoukkuja kiinnityskoukut koneita seulaverkkojen tuotantoon konetarvikkeet kuljetinrulla kuljetinrullat kuljetinrullia maskiner för siktduksproduktion seulakonetarvikkeet seulaverkko seulaverkko koneet seulaverkko koneita seulaverkkoja seulaverkkokoneet seulaverkkokoneita seulaverkot seulontaverkko seulontaverkkoja seulontaverkot siktdukar skyddsgaller suojaverkko suojaverkkoja suojaverkot teollisuustarvikkeet terässeulontaverkko terässeulontaverkkoja terässeulontaverkot terästuotteita transportrullor analyysilaitteet erikoistyökalut hiomatarvikkeet hiomatyökalut hiomotyökalut jyrsimet jyrsintyökalut jyväskylä kaakkois-suomi kalibrointi kalibrointilaitteet kalibrointipalvelu kappaleenkiinnittimet katkaisulaikat kierrejyrsimet kierretapit kierretulkit koestuslaitteet konepajatyökalut kovametallityökalut kovametalliviilat kovuuden mittauslaitteet kovuusmittarit kääntöterät laikat laserit lasermittauslaitteet lastuavat erikoistyökalut lastuavat kovametallityökalut lastuavat pikaterästyökalut lastuavat työkalut leikkaimet maanmittauslaitteet magneetit manglaava kierretappi metallintyöstökoneiden oheislaitteet metallintyöstötyökalut mikrometrit mittakellot mittauslaitteet mittausvälineet mittavälineet nettikauppa paikoitusmittavälineet paineilmakoneet paineilmatyökalut pikaterästyökalut pinnankarheusmittalaitteet pinnankarheusmittari pinnankarheusmittarit pinnankorkeusmittaukset pohjanmaa robottitarttujat spektrinmittauslaitteet tarkastusmittavälineet teollisuuden mittalaitteet teollisuustyökalut työkalujen kiinnittimet työkalujen nettikauppa työkalujen verkkokauppa työkalun kiinnittimet työkalupitimet työkalut netissä työkalut verkossa työkappaleen kiinnittimet työntömitat varrsijyrsimet verkkokauppa 2d laser 2d-laser 3d koneistus 3d koneistusta 3d laser 3d-koneistus 3d-koneistusta 3d-laser epäkesko epäkeskopuristus epäkeskotyökalut kierteitysautomaatti konetyökalu konetyökaluja konetyökalut lahtinen & riksman lankakipinähitsaus lankasahaus lankasahausta laserleikkauksia laserleikkausta levytuote levytuotteet levytuotteita metallituote ohutlevypuristamo ohutlevypuristamoita pulttihitsaus puristuskone rajauskone syvävetopuristus syvävetotyökalut särmäyspuristus särmäystyöt tarkkuuslevytyöt tasolaser tig työkalu työkaluja työkalujen valmistus työkalujen valmistusta työkalusuunnittelu työkalusuunnittelua työkalut työkaluvalmistus kuljetinasennukset kuljetinasennuksia kuljetinasennus manuaalikoneistukset manuaalikoneistus teollisuuden kunnossapidot teollisuuden kunnossapito teollisuuden kunnossapitoa teollisuuden kunnossapitotyöt teräsrakenne asennus putkentaivutus putkilaserleikkaukset putkilaserleikkaus tehdashuollot aidat aita laitila metallityötaso metallityötasot portit portti pöydät pöytä rakenne lipponen rakennusten teräsrungot rakennusten teräsrungot lounais-suomi rakennusten teräsrunko rakennusten teräsrunkoja rauta lipponen rauta-aidat rauta-aidat lounais-suomi rauta-aita rautarakenne lipponen seinäelementejä seinäelementit seinäelementit lounais-suomi seinäelementti teräsaidat teräsaidat lounais-suomi teräsaita teräsaitoja teräsportit lounais-suomi teräsportteja teräsportti teräspöydät lounais-suomi teräspöytiä teräspöytä teräsvaunu teräsvaunuja teräsvaunut lounais-suomi trästyötaso työtaso työtaso metalli työtaso metallia työtasoja työtasot työtasot lounais-suomi uusikaupunki vaunu vaunut alumiinijärjestelmiä alumiinijärjestelmä alumiinijärjestelmät alumiiniovi etelä-suomi ikkunarakenteet ikkunarakenteita lasikattorakenteet lasipalo ikkunat lasiseiniä lasiseinä lasitustyö lasitustyöt lasitustöitä metalliovi osastoivat lasipalo-ovet ovirakenteet ovirakenteita palo-ovirakenteet seinärakenteita teräsprofiilijärjestelmiä teräsprofiilijärjestelmät valokattorakenteet valokattorakenteita cnc-koneistuksia hissit metallin työstöä pientarvikehissit sopimusvalmistaja säilytys varastointi vetotaso vetotasot 3d alihankintateollisuusmetalli alihankintatyöt metalli alumiiniaihioita alumiiniaihiot alumiinikoneistus alumiinilevyaihioita alumiinilevyaihiot alumiinilevysaha alumiinipaloittelu alumiinipyörösaha alumiinisahaus alumiinisahauskoneistus alumiinisahausta cad cam hitsaustyö laiteasennusta laitevalmistusta levytöitä litzen metallit muovikoneistus muovikoneistusta teollisuussorvaus teollisuussorvausta tilaustyöt alihankintatöitä automaattisorvaamo automaattisorvaamot cnc-sarjatuotanto cnc-työt iso 140001 iso 9001 kara-automaatit koneistamo koneistamot lastuavat koneistukset metallityö rautooling rautooling oy sarjatuotanto sorvaamot työstökeskus työstötekniikka asennuspalvelut hitsauspalvelu hitsauspalvelut koneistuspalvelu koneistuspalvelut kuljetinruuvi kuljetinruuvit kuljetuspalvelut mankelointi mekaaninen leikkaus märkämaalaukset pohjois-savo prosessilaitteet pumppuhuollot pumppuhuolto rihtaukset suunnittelupalvelu suunnittelupalvelut teollisuuden kunnossapitopalvelut teollisuuspalveluja teollisuuspalvelut teollisuusputkisto teollisuusputkistot teollisuusvaihde teollisuusvaihteet vaihteistohuollot vaihteistohuolto varaosa kunnostus varaosa valmistus erikoisovet erikoisovi etelä-pohjanmaa ikkuna julkisten tilan ovia kurikka lehtiovet lehtiovi liukuovet liukuovi maatalousovi maatalousovia palo-ovet palo-ovi pariovet pariovi taitto-ovet taitto-ovi teräsikkuna teräsovien valmistaja alumiinitöitä hst-työt kotka kuusankoski ohutlevyrakenteet ohutlevyrakenteita ruostumaton teräs teräsikkunoita teräsrunkorakenteet teräsrunkorakenteita voikkaa alumiinituote alumiinituotteet alumiinituotteita apx ilmakanavat konepaja lounais-suomi konetehdas metalliportit metallirakenteiden valmistus metallisillat metallityöt lounais-suomi metallitöitä lounais-suomi petit projektipaja pyhäranta silakkeet tasot teräsrakenteet lounais-suomi tilauskonepaja lounais-suomi tutkat wsy alumiinihitsaukset erikoishitsaukset luokkahitsaukset maansiirtokoneiden korjaushitsaukset rautarakennehitsaukset jaakko-elevaattorit koneistustöitä metallintyöstö alihankinta konepaja cnc plasmaleikkaus cnc-plasmaleikkaus epäkeskotyö epäkeskotyöt muotoraudantaivutus muototeräkset syvävetoa syvävetotuotteita syvävetotyö säiliön päädyt säiliöpäädyt säiliöpääty säiliöpäätyjä aarporaukset avarruskoneita cnc-polttoleikkaukset cnc-polttoleikkaus cnc-polttoleikkausta jyrsinkoneilla järjestelmätoimittaja kokoonpanoja metallialan alihankintaa metallityöstö sorveilla sorveja suurien kappaleiden koneistukset suurien kappaleiden koneistusta tig-hitsaukset tig-hitsaus tig-hitsausta forster ikkunaseinät jansen ovet ovia profiili-ikkunat profiiliovet purso viherhuoneet hst -päädyt klöpperform ss2634 kuljetussäiliöt lautaspäädyt lautaspääty lettupannut metallin kylmämuovaus metallisäiliönpäädyt metalliteollisuus paineastiapäädyt painesäiliö painesäiliöt ped puristintyö putkenpääty putkipääty pääty päätyrakenteet päätyvalmistus rst -päädyt ruostumattomat terästuotteet savupiiput standardipäädyt suora pääty syväpääty ss482 säiliöiden päädyt säiliöitä säiliönpääty säiliönpäätyjä vesisäiliö wokkipannut öljysäiliö öljysäiliöiden päädyt koria kymenlaakso levyjen plasma leikkaukset levynleikkaukset levynleikkaus levynleikkausta metallirakenteet helsinki metallirakenteet itä-suomi metallirakenteet kouvola metallirakenteet tampere metallirakenteet turku plasmaleikkaukset plasmaleikkaus plasmaleikkausta runkorakenne teräkset teräs teräs rakenne teräs rakenteet teräs rakenteita teräsrakenne etelä-suomi teräsrakenne helsinki teräsrakenne jyväskylä teräsrakenne tampere teräsrakenne turku teräsrakentaminen teräsrakentamista teräsrakenteet etelä-suomi teräsrakenteet helsinki teräsrakenteet jyväskylä teräsrakenteet tampere teräsrakenteet turku teräsrakenteita etelä-suomi teräsrakenteita helsinki teräsrakenteita jyväskylä teräsrakenteita tampere teräsrakenteita turku aarporausta aarporaustyöt akseleiden tasapainotus akselien kunnostus akselien valmistus akselit asennustyöt asennustöitä avarrus finvarv finvarv lohja finvarv oy hitsauksia jyrsintätyöt jyrsintätöitä kokoonpanotyö koneistettavat teräsrakenteet koneita konepajapalvelu konepajatuotteita laitekorjaukset metallin alihankintaa metallin alihankintatöitä metallin ruiskutus osakokoonpanot polttoleikkaukset polttoleikkauksia raskaslevytyöt raskaslevytöitä rautarakenteita tasapainoituksia tasapainotustyöt telojen huolto telojen kunnossapito asennusta epäkeskopuristintyöt hydrauliset puristintyöt järjestelmätoimitukset kiinnikkeet koneen osat vitera koneet koneiden runkorakenteet kuumataivutukset kylmätaivutukset lävistystyöt mastorakenteet muotoillut metalliosat muotoiltuja metalliosia nostureiden teräsosat palkit palkkirakenteet profiilien lävistykset puomit pylväsrakenteet sopimusvalmistus suunnittelu taivutustyöt teräsrakenteiden valmistusta tuoetekehitys valomainosten runkorakenteet ala-kieri konekorjaamo konekorjauksia konekorjaus lappi alumiini hoitosillat alumiini hoitosilta alumiini hoitotaso alumiini hoitotasot alumiini-hoitotaso alumiini-hoitotasot alumiinihoitosillat alumiinihoitosilta alumiinihoitotaso alumiinihoitotasot alumiinikaide alumiinikaidetta alumiinikaiteet alumiiniporras alumiiniportaat alumiinitasot hoitosillat hoitosilta hoitosiltarakenne hoitotasorakenne hoitotasot huoltotaso huoltotasot kaide koneturvatuote koneturvatuotteet koneturvatuotteita kulkusillat kulkusilta kulkutaso kulkutasot metallikulkutiet metalliporras metallitikkaat porras porras-torni porras-tornit porrastorni porrastornit suojakaide suojakaiteet teollisuusporras teollisuusportaat teräskaide teräskaiteet teräsporras terästikkaat turvakaide turvakaiteet kokoonpano- ja pakkaustöitä alihankintana lasten puisia leikkikaluja metallilevyjen leikkausta metallin alihankintatyötä metallin koneistustyötä puisia kodin kalusteita ja käyttöesineitä puukalusteiden korjausta ja entisöintiä puusepäntyötä särmäystä ja hitsaustyötä alihankintakoneistus kiilaurat kiilauria koneistaminen konepajoja kaarina konepajoja piispanristi konepajoja turku koneverstas korjauskoneistukset manuaalisorvaus manuaalisorvausta metallia metallin työstäminen metallin työstämistä metallipaja metallipaja kaarina metallipaja piispanristi metallipaja turku metallipajoja metallityötä metalliverstas moottoripyörien entisöintikoneistukset moottoripyörien muutoskoneistuksia moottoripyörien entisöintikoneistuksia moottoripyörien muutoskoneistukset muutoskoneistukset muutostyöt piensarjat sorvausta kaarina sorvausta piispanristi sorvausta turku verstas yksittäiset metallikappaleet autorampit gangway huollot koneasennukset konttinosturikäyttöiset henkilönostimet laitehuolto laivojen lasikatoksia lasikatokset lastinkäsittelylaite lastinkäsittelylaitteet lipunmyyntikioskit load handling maihinkulkusillat maihinkulkusilta metalliala naantali passintarkastuskioskit satamalaite satamalaitteet satamalaitteiden huolto satamarakentaminen syöttökäytävät teräsrunkoisia tilaelementtejä tilaelementti trailerrampit työveneet kuorirakenteet teräshallit elementtirakenteita halleja julkisivuverhoilu lasijulkisivu lasikatto seinät teräshalleja teräsrungot ulkoseinäverhoilu loloonpanotyöt alihankintaa alumiinihitsaus automaattisärmäys cnc-levyleikkuri cnc-särmäyspuristin jauhemaalaus kokoonpanohitsaukset koneiden äänieristyskopit konekotelointia konekoteloniti tampere laserleikkuri levytyökeskukset levytyöstökeskus melunsuojausta tampereen seutu melunvaimennusseinät melunvaimennusta melutorjunta metallimies meunsuojat ohutlevytyön suunnittelu pintakäsittelyt pirkanamaa pistehitsaus radiaattorit revolveripuristin särmäri särmäyspuristin tampeeen seutu tampereen seutu äänieristyskoppeja altaat autocad dynamometer for automotive testing dynamometri hihnakuljetin hihnakuljettimet hihnakuljettimia kaasukeskus kaasukeskuskontit kaasukeskuskontti kaasupatterin siirtorata kuljetin kuljettimia siilot sykloni tehodynamometri tehopenkki dyno liikenneportaalit meluseinärungot teräsporrastornit teräsrakennetyöt
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen