Metalli Hakusanalla metalli löytyi 5695 yritystä. Haun tarkentaminen on suositeltavaa.

Metalli- ja konepajateollisuudessa tarvitaan nyt innovatiivisuutta

Vaikka taantuma on ravistellut konepajateollisuutta ja erityisesti pieniä konepajoja, eivät konkurssitilastot ole vielä lähelläkään 1990-luvun lamavuosien tasoa.  Myös tilausten lasku on vihdoin taittunut ja tilaukset lähtivät hetkellisesti jopa nousuun joulukuussa. Pärjääminen tulevaisuudessa vaatii nyt yrityksiltä uudistumista ja innovatiivisuutta, sillä Teknologiateollisuuden pääekonomisti Jukka Palokankaan mukaan teknologiateollisuuden alalla on parhaillaan maailmanlaajuista ylikapasiteettia. Palokangas kertoo globaalin rakennemuutoksen aiheuttaneen tilanteen, jossa isot yritykset keskittävät ostojaan entistä harvemmille alihankkijoille. Tämä tuottaa haasteita jatkossakin erityisesti pienille ja keskisuurille suomalaisille yrityksille, jos ne eivät pysty monipuolistamaan tuotteitaan ja palveluitaan.  Koska tuotantoa siirtyy lisäksi koko ajan yhä enemmän Aasiaan, on suomalaisten yrityksien pystyttävä haastamaan kiinalaiset ja intialaiset jossain aivan muussa kuin bulkkiraudan myynnissä.

Innovatiivisuuteen ja kekseliäisyyteen luottaa myös Kauppalehden Kasvajat-vertailun Pohjois-Suomen voittaja, Tervolassa toimivan raskaan sarjan konepajan Paakkola Conveyors Oy:n toimitusjohtaja Tommi Juntikka.  Juntikan johtama prosessiteollisuuden kuljetinjärjestelmiin erikoistunut yhtiö kirjasi lähes 54 prosentin keskimääräisen vuosikasvun kolmen viime vuoden ajalta! Markkinat ovat tosin olleet viime vuosina suotuisat, sillä yhtiön tärkeimpiä asiakkaita ovat kaivosyhtiöt, joilla on parhaillaan kova vauhti päällä. Paakkola Conveyorsissa kasvu on kuitenkin ollut myös määrätietoisen työn tulosta, sillä Juntikan mukaan vain isot yritykset pääsevät mukaan kilpailemaan isoista projekteista. Siksi yrityksen kasvattaminen on ollut osa yrityksen strategiaa jo usean vuoden ajan. "On pakko kasvaa, jos haluaa pysyä leikissä mukana", Tommi Juntikka perustelee. Juntikka uskoo yhtiön pysyvän kasvu-uralla myös tulevina vuosina. Tällä hetkellä yhtiön päämarkkinat ovat Suomi, Ruotsi ja Norja, mutta jatkossa kauppoja haetaan yhä laajemmalta alueelta.

Alihankkijat yhteistyössä vientimarkkinoille

Finnpron avustuksella on perustettu viiden teollisuuden palveluita tarjoavan ja tuotteita valmistavan suomalaisen yrityksen yhteenliittymä. Yrityksillä on tarjolla toisiaan täydentäviä tuotteita ja palveluita, ja yhteistarjoaman avulla yritykset lähtevät hakemaan kasvua Keski-Euroopan markkinoilta.  Tähtäimessä ovat erityisesti uudet, aiempaa suuremmat asiakkuudet ja sitä kautta liiketoiminnan kasvattaminen. Finnpron käynnistämässä vientirenkaassa ovat mukana Efkava Oy, High Metal Production Oy, Insinööritoimisto Kymtec Oy, Sepima Oy ja Stairon Oy. Yritykset työllistävät Suomessa yhteensä yli 300 henkilöä ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Kolmen vuoden pituisen yhteistyöprojektin aikana yrityksille etsitään kansainvälisesti toimivia, alan johtavia päämiehiä, joiden kanssa pyritään pitkäaikaiseen toimittajasuhteeseen. Projektissa mukana olevat yritykset ovat tähän saakka toimineet pääasiassa suurien, suomalaisten yritysten alihankkijoina. Finnpron vientirenkaan avulla suomalaiset pk-yritykset voivat pienellä riskillä kokeilla uudella markkina-alueella ja tarjota yhdessä muiden yrityksien kanssa asiakkaan tarpeet kattavia kokonaisratkaisuja.

Kone- ja metalliteollisuus työllistää tulevaisuudessa

Opetushallitus on ennakoinut vuoden 2020 työelämän tarpeita. Opetusneuvos Matti Kimarin mukaan alalle ennustetaan kovaa pulaa rakentajista heti, kun taantuma hellittää, koska rakentamisen tarve Suomessa on suuri. Lisäksi teollisuudesta on siirtymässä vanhuuseläkkeelle lähivuosina noin 6 000-7 000 henkeä vuodessa. Tulevaisuudentutkija Tuomo Kuosan mukaan suorittavien töiden tarve tulee säilymään yhteiskunnassa, joskin niiden sisältö muuttuu. Käytännönläheisen työn merkityksen kasvaessa osaavia tekijöitä tarvitaan siten tulevaisuudessakin.

Metalli- ja konepajateollisuus tulee siis työllistämään tulevaisuudessakin ja alalla tulee olemaan tarjolla paljon erilaisia metalli- ja kokoonpanotöitä. Metallitöitä ovat mm. metallipurkutyöt, metallipainotyöt, metallintyöstö, metallitaonta, metalliset ruiskutukset, metallin vesileikkaus ja metallin uusiokäyttö.  Alalla tarvitaan myös osaajia, jotka osaavat tehdä sorvausta, jyrsintää, aarporausta, koneistuksia ja polttoleikkauksia. Ammattilaisia työllistävät lisäksi erilaiset teollisuuden kunnossapitotyöt. Parhaillaan työvoimapula näkyykin jo mm. rakennussaneerauksessa, johon panostetaan nyt uudisrakentamisen sijaan valtion korjausrakentamiselle myöntämän tuen ansiosta.

Lähteet:
Tekniikka & Talous
Taloussanomat
Kauppalehti

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

HJH-Metalli Oy

TAMPERE

Puh. 0400 625 150
Faksi (03) 357 0810
HJH-Metalli Oy on Tampereella toimiva vuonna 1980 perustettu vaativan teräsrakentamisen ammattilainen. Olemme metallialan alihankinta- ja ohutlevytöihin erikoistunut yritys. Laadukkaan työmme takeen..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

2. 

JN Kone Metalli Oy

ORIMATTILA

Puh. 040 354 5802
Toimitamme laadukkaita jousia koko maahan. Sekä yksityis että yrityskäyttöön. Valmistamme asiakkaan mittojen mukaan. Toimintaamme kuuluu myös muut metallialan alihankintatyöt. • Jousia • Jouset ..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
JOUSIA

http://www.jnkonemetalli.fi
3. 

ThyssenKrupp Materials Finland

JÄMSÄNKOSKI

 På svenska In English
Puh. 020 127 4400
Faksi 020 127 4450
ThyssenKruppin Suomen yksikön päävastuualueena on vastata Skandinavian materiaalimyynnistä. Kuulumme konsernin materiaaliryhmään ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköön. Nimestä huolimatta toimi..

ALUMIINIA
ALUMIINIPROFIILEJA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.thyssenkrupp.fi/?ad=luettelobanner
4. 

Satakunnan vankila

Puh. 029 568 4300
Faksi 029 568 4304
Satakunnan vankila on työhön, ammatilliseen koulutukseen ja työkykyä lisäävään kuntouttavaan toimintaan suuntautunut suljettu, että avolaitos. Tuotamme ja markkinoimme omilla tuotemerkeillä laaduk..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
LIIKENNEMERKKEJÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.rikosseuraamus.fi
5. 

IP-Produkter Oy / Teotek

VANTAA

Puh. 010 219 2170
Teotek on erikoistunut metalliteollisuuden työstökonekauppaan. Toimitusohjelmamme pohjautuu Suomen markkinoilla jo tuttuihin ja tunnustettuihin toimittajiin. Hyväksymme vain korkealaatuiset koneet ja ..

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA

http://www.teotek.fi
6. 

Cron-Tek Oy

HELSINKI

Puh. (09) 549 4660
Faksi (09) 5494 6610
CRON-TEK Oy on suomalainen hyvälaatuisten metallintyöstökoneiden myyntiin ja jälkipalveluihin erikoistunut yritys. Myyntiohjelmaamme kuuluvat lastuavat työstökoneet ja lastuavat terät. • Metallintyös..

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA
KONEISTUSKESKUKSIA
SORVEJA

http://www.crontek.fi
7. 

FMS-Tools Oy Ab

HELSINKI

Puh. (09) 819 0950
Faksi (09) 8190 9550

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA
TYÖKALUJA

8. 

Metehe Oy

JOUTSENO

Puh. 0207 639 640
Faksi 0207 639 650
Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu monipuolinen ja palveleva teräsohutlevyn maahantuoja ja jatkojalostaja. Palvelemme kuluttajia ja teräsohutlevyä käyttävää teollisuutta suoraan tehtaalta ja noutovar..

JULKISIVUMATERIAALEJA
KATTOJA JA KATTOMATERIAALEJA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.metehe.fi
9. 

Manlahden Metalli Oy

IMATRA

Puh. 0400 764 354
Manlahden Metalli Oy on teollisuuden asennus-, huolto- ja korjaustöiden monipuolinen ammattilainen. Olemme toimineet konepaja-alalla nyt tasan 20 vuotta! Pystymme tarjoamaan sekä valmistusta että paik..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
LAITUREITA
TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOPALVELUJA

10. 

Fenno-Merec Industrial Oy

VANTAA

Puh. (09) 350 8580
Faksi (09) 387 3155
on toiminut metallinsahaustekniikka-kauppaan erikoistuneena asiantuntijana yli 30 vuotta. Fenno-Merec Industrial Oy palvelee teollisuutta toimittaen sahauksen koneita ja -linjoja sekä erilaisia saha..

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA
TERIÄ, TEROITUSTA JA HUOLTOA

11. 

Ferlatek Oy

TAMMISAARI

Puh. (019) 241 6640
Faksi (019) 241 6642
Ferlatek Oy Ab on erikoistunut seula- sekä suojaverkkojen valmistukseen. Meiltä löytyvät myös kiinnityskoukut ym. tarvikkeet seulakoneisiin. SEULAVERKOT: - TERÄS - KUMI - POLYURETAANI -..

METALLIPELTEJÄ JA METALLITUOTTEITA

http://www.ferlatek.fi
12. 

Teräskonttori Oy

VANTAA

Puh. 010 219 2200
Teräskonttori on metalliteollisuuden työkaluihin erikoistunut yhtiö. Laajan tuotevalikoiman ja teknisen tuntemuksen avulla palvelemme asiakkaitamme kaikissa koneistukseen ja hiontaan liittyvissä kysymyksissä.

METALLINTYÖSTÖKONEITA, METALLINTYÖSTÖLAITTEITA JA METALLINTYÖSTÖTARVIKKEITA
MITTAUSLAITTEITA JA TUTKIMUSLAITTEITA
TYÖKALUJA

http://www.teraskonttori.fi
13. 

Kaarinan Trimet Oy

LIETO

Puh. (02) 489 0111
Faksi (02) 489 0112
Kaarinan Trimet Oy:n liiketoiminta perustuu ohutlevyrakenteisten metallituotteiden valmistuksen osaamiseen. Eroisosaamistamme ovat ohutlevyosat. Valmistamme osia sekä omista että asiakkaiden raaka-ain..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
LASERLEIKKAUSTA JA LASERLAITTEITA..

http://www.kaarinantrimet.fi
14. 

OLP-Tuotanto Oy

VANTAA

Puh. (09) 849 4240
Faksi (09) 8494 2444
OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys. Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita alihankintana asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osallistumme tarvittaessa myö..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIPELTEJÄ JA METALLITUOTTEITA..

http://www.olp.fi
15. 

Metalli Järvelä Oy

KAUSTINEN

Puh. (06) 861 1390
Puh. 0400 160 798
Faksi (06) 861 2390
Putkilaserleikkaukset, putkilaserleikkaus, putkentaivutus, putkentaivutukset, levytyöt, hitsaustyöt, tilauskonepaja, koneistustyöt, rautarakenteet, teräsrakenteet, konerakennus, laiteas..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

16. 

Simetek Works Oy / Simetek Service Oy

SIILINJÄRVI

Puh. 020 720 9770
Simetek Works Oy on tilaus- ja alihankintakonepaja. Yritys on perustettu 1994. Asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset sekä kone- ja laitevalmistajat. Simetek Service Oy perustettiin 2003 vahvistam..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.simetek.com
17. 

JS-Profiili Oy

UIMAHARJU

Puh. 050 585 8331
Vuonna 1995 perustettu JS-Profiili Oy valmistaa alumiini/teräsovia, lasiseiniä ja valokattorakenteita. Toiminta alueemme on Itä- ja Etelä-Suomi Alumiiniovet Teräsovet Alumiini-ikkunat Teräsik..

ALUMIINIRAKENTEITA
JULKISIVUTÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.js-profiili.fi
18. 

Kuusaan Metalli Oy

VOIKKAA

Puh. (05) 752 5500
Faksi (05) 328 0481
Erikoisalamme on julkisivurakenteet kuten teräsrakenteiset ovet ja ikkunat, sekä metallirakenteet ja alumiinityöt. Lisäksi olemme erikoistuneet ruostumattoman ja haponkestävän teräksen käsittelyyn. Me..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

19. 

Pielisen Metalli Ky

NURMES

Puh. 0400 276 699
Faksi (013) 440 093

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

20. 

Top-Metalli Oy

KLAUKKALA

Puh. 020 749 8380
Faksi 020 749 8389

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

21. 

APX-Metalli Oy

KAARINA

Puh. 0201 443 550
Faksi 0201 443 560
Erikoisosaamistamme on teräs- ja alumiinituotteissa, hitsatuissa rakenteissa, asennus – ja korjaustöissä, sekä kokonaistoimituksissa tuottaa huomattavia synergiaetuja korjaushankkeissa. Toimintamme ta..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

22. 

Javasko Oy Konepaja

MÄNTTÄ

Puh. 010 234 7200
Faksi 010 234 7335
Vuonna 1985 perustettu suomalaisen keskiraskaan metalliteollisuuden alihankintaosien ja osakokoonpanojen osaava ja luotettava toimittaja. Noudatamme ISO 9001 laatujärjestelmää Suurien kappaleiden kone..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
HITSAUSALAN TÖITÄ
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.javasko.fi
23. 

Saarijärven Päätytuote Oy

SAARIJÄRVI

Puh. 010 841 2400
Faksi 010 841 2401
Saarijärven Päätytuote Oy on päätyjen valmistukseen ja erilaisiin syvävetotöihin erikoistunut metallin alihankintayritys. Palvelemme liki 30 vuoden vankalla ammattitaidolla. Erityisosaamisemme on ..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
SÄILIÖITÄ

http://www.paatytuote.com
24. 

Metallityö Välimäki Oy

NOKIA

Puh. (03) 233 7700
Faksi (03) 233 7777
Metallityö Välimäki Oy on v. 1982 Nokialle perustettu perheyritys. Liikeideanamme on valmistaa tehokkaasti kohtuuhintaisia, hyvin toimivia metalliovia ja ikkunoita. Toimialueenamme on koko Suomi.

ALUMIINIRAKENTEITA
IKKUNOITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.mvoy.fi
25. 

Pektra Oy

KORIA

Puh. 020 728 9330
Puh. 0400 558 464
Faksi (05) 375 0191
Pektra oy on vuonna 1993 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut vaativien teräsrunkojen ja -rakenteiden valmistukseen. , niin toimisto-, liike- kuin teollisuusrakentamisessa. Tuotantolaitoksemme sija..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.pektra.fi
26. 

Viialan Teräsrakenne Oy

VIIALA

Puh. (03) 543 5695
Puh. 0500 282 969
Faksi (03) 543 5082
Vitera valmistaa teräksestä ja erikoismateriaaleista sekä komponentteja, että valmiiksi kokoonpantuja rakenteita asiakasyrityksilleen vientiin ja Suomen markkinoille. Viteran vahvuutena on joustavuu..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.vitera.fi
27. 

Metalli- ja Konekorjaus Sarin T.

ALA-KIERI

Puh. (02) 826 1120
Puh. 050 559 1021
metallirakenne, metallirakenteet, metallirakenteita, konekorjaamo, konekorjaus, konekorjauksia, teräsrakenne, teräsrakenteita, teräsrakenteet, ala-kieri, lappi, rauma, satakunta Rautarakenteet, metall..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

28. 

Finnvarv Oy Ab

LOHJA

Puh. (019) 323 909
Faksi (019) 323 993
Tilaustyönä: - Valmistus, kunnostus ja huolto - Telat - Akselit - Koneenosat, aina 14, 5 metriin asti ja maksimipaino 50 tonnia. Túotantoomme ja palveluihimme kuuluvat muun muassa: - teräs..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.luettelomedia.com/Finnvarv-Oy-Ab-LOHJA-175308.htm
29. 

Premekon Oy

JOUTSENO

Puh. 020 792 0570
Faksi 020 792 0575
Premekon suunnittelee ja valmistaa hoitotasoja, portaita ja porrastorneja, tikkaita, kaiteita ja teräsrakenteita. Sertifikaatit: ISO 9001, ISO 3834-2, EN 14122, EN 1090 CE-merkintä Tutustu kotis..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.premekon.fi
30. 

Riihimäen vankila

RIIHIMÄKI

Puh. 029 568 1200
Faksi 029 568 1206
Metalliteollisuus: MONIPUOLISTA KONEPAJA-, LEVY- JA HITSAUSTYÖTÄ ALIHANKINTATYÖNÄ SEKÄ METALLIN KONEISTUSTYÖTÄ VANKILAN AMMATTIOPPILASKOULUN ALIHANKINTANA. Puusepäteollisuus: KODIN JA JULKISTEN TI..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.rikosseuraamus.fi
31. 

Elektrorakenne Oy

TUUSULA

Puh. 020 741 1850
Faksi 020 741 1851

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.elektrorakenne.fi
32. 

Teräselementti Oy

LEMPÄÄLÄ

Puh. (03) 253 6200
Faksi (03) 212 8630
Teräselementti Oy on Lempäälässä sijaitseva vuonna 1964 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut hallirakentamiseen, rakennusten teräsrunkoihin sekä liike- ja toimistorakennusten julki..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

33. 

Nokian NPT Oy

TAMPERE

Puh. 020 743 8270
Faksi 020 743 8280
Nokian NPT Oy on vaativien ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen keskittynyt alihankintakonepaja. Konepajatoimintamme lähtökohtia ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, laatu ja kustannustehokku..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
LASERLEIKKAUSTA JA LASERLAITTEITA..

http://www.npt.fi
34. 

Miedon Metalli Oy

MIETO

Puh. (06) 450 2325
Faksi (06) 450 3647
Teräsovet, teräsikkunat, metallin alihankintatyöt Asiakasryhmiämme: teollisuus, maatalous, rakennusliikkeet ja yksityiset

IKKUNOITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

35. 

AM-Koneistus Oy

JOENSUU

Puh. (013) 743 040
Puh. 040 135 001
AM-Koneistus Oy on Joensuussa toimiva alihankintayritys. Olemme erikoistuneet valmistamaan alihankintana erilaisia sorvaus- ja jyrsintä osia. Konepajassamme valmistuvat myös hitsaus-, sahaus-, poraus-..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.am-koneistus.fi
36. 

Halikko Tools Oy

HALIKKO AS

Puh. (02) 736 2550
Puh. 0400 627 633
Faksi (02) 737 2851

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

37. 

Okun Koneistuspalvelu Oy

OUTOKUMPU

Puh. 010 219 3500
Faksi 010 219 3510
HIENOMEKANIIKAN KÄRKIYRITYS Okun Koneistuspalvelu Oy on vuonna 1978 perustettu perheyhtiö. Me olemme erikoistuneet hienomekaanisten tarkkuusosien valmistukseen. Tuotteiden korkea laatu on ehdoton..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.oku.fi
38. 

Robecorp Oy

ULVILA

Puh. (02) 538 8572
Puh. 0400 805 424
Faksi (02) 538 8530
Robecorp Oy on vuonna 1989 perustettu, Ulvilassa toimiva alihankintaa harjoitava teollisuusyritys. Asiakaskunta koostuu lähinnä erilaisia materiaalinkäsittelylaitteita valmistavista yrityksistä. T..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
KONEEN RAKENNUSTA..

http://www.robecorp.fi
39. 

Hellmanin Konepaja Oy (Helkone)

HELSINKI

Puh. 010 836 5400
Faksi 010 836 5410
Hellmanin Konepaja Oy on alihankintayhteistyöhön erikoistunut vaativaa keskiraskasta lastuavaa koneistusta tekevä 95-vuotias palvelukonepaja. Koneistamme tarkalleen sovitussa aikataulussa, tarvittae..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOPALVELUJA

http://www.helkone.fi
40. 

Kurejoen Metalli

KUREJOKI

Puh. 040 512 4263
Puh. (06) 557 4280

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

41. 

AJT-Metalli

NOKIA

Puh. (03) 341 3662
Puh. 0400 628 972
Faksi (03) 341 3662

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

42. 

Kosken Alumiinivalmiste Oy

TARVASJOKI

Puh. (02) 484 010
Faksi (02) 484 0130
Kosken Alumiinivalmiste Oy on metallialan yritys. Olemme toimineet vuodesta 1984. Keväällä 2005 laajensimme toimintamme palonsuojalasien sekä murronsuojalasien sahaukseen. Toimipaikkamme sijaitsee T..

IKKUNOITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA
OVIA JA PORTTEJA

http://www.koskenalumiinivalmiste.fi
43. 

EAB Finland Oy

HELSINKI

Puh. (09) 452 0170
EAB Finland Oy on EAB Ab:n omistama tytäryhtiö Suomessa, jonne olemme toimittaneet varastokalusteiden vuodesta 1996. Terästaitto-ovien myynti ja markkinointi alkoi vuonna 2003. Smålandsstenarissa ..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA
OVIA JA PORTTEJA
VARASTOKALUSTEITA

http://www.eab.fi
44. 

Naasky Oy

NAANTALI

Puh. (02) 435 2011
Faksi (02) 435 2101
Naasky Oy on vuonna 1971 perustettu yritys joka valmistaa mm. erikoismittaisia metalliputkikäyriä sekä betonipumppujen letkuja ja tarvikkeita. Erikoisosaamistamme ovat etenkin loivasäteiset putkik..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
PUTKEN TAIVUTUSTA

http://www.naasky.fi
45. 

Sepima Oy

NAANTALI

Puh. (02) 435 0755
Faksi (02) 435 3947
Sepima Oy on Naantalissa toimiva, vuonna 1989 perustettu tilauskonepaja, joka on erikoistunut ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä sekä alumiinista valmistettuihin tuotteisiin. Asiakkais..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

46. 

Kirnuvuori Oy

VINKKILÄ

Puh. 050 357 6603
Faksi (02) 433 1191
Kirnuvuori Oy vuodesta 1986 toiminut konepajayritys. Yrityksen palveluja ovat hydraulisten kivikiilakoneiden valmistaminen (kauhat, haarukat ja kaatopuomit), kivilouhosten kuormaajien työkalujen valmi..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.splitstone.fi
47. 

Konepaja Trameta Oy

TURKU

Puh. (02) 253 8355
Konepaja Trameta Oy on 1993 perustettu metallialan yritys, joka on erikoistunut teollisuuden tarvitsemien laitteiden valmistukseen. Meillä on Suomen PISIN SÄRMÄYSKONE, joten voimme tehdä KAIKEN, m..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.trameta.fi
48. 

Konepaja Saastamoinen Oy

YLÖJÄRVI

Puh. (03) 348 5177
Faksi (03) 348 5171
Tarjoamme koneistuksen, osahankinnnan ja kokoonpanon asiakkaan tuotteeseen, sisältäen raaka-aineiden hankinnan, teräsrakennetyöt ja pintakäsittelyn. Koneistus: Skoda 2 kpl modernisoituja Liikk..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.konepajasaastamoinen.fi
49. 

Konepaja E. Virtanen Oy

JOKIOINEN

Puh. (03) 438 3838
Faksi (03) 438 3831
Konepaja E. Virtanen Oy valmistaa särmäyspuristimia ja levyleikkureita sekä niiden työkaluja ja teriä. Valikoimaamme kuuluu myös asennuspuristimia, erikoispuristimia, erikoiskoneita, kiinnittimiä ja..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
HYDRAULISIA KONEITA, LAITTEITA JA TARVIKKEITA
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

http://www.konepajaevirtanen.fi
50. 

Sanmina-SCI Enclosure Systems Oy

SALO

Puh. +358 2 777 1111
Faksi +358 2 777 1117
Automatisoitu kokoonpano, komponentit, etulevyt, mekaniikkaa, ohutlevytuotteiden valmistus, pienmekaniikka, puristintekniikka, kotelot, työkalujen valmistus, työkalusuunnittelu, ohutlevymekaniikka Ohu..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

http://www.sanmina.com

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
Tutustu monipuoliseen omakotitonttitarjontaamme!
Logistiikka-messut Tampereella 13.-15.9.2016
Maksa palkka laskulla!
Tykkää Luettelomediasta Facessa!
Lue lisää
(1/79)
teräsrakenteet konepaja tilauskonepaja koneistus jyrsintä levytyöt metallityöt alihankinta hitsaustyöt hitsaus teräsrakenteita sorvausta helsinki vantaa jyrsintää särmäys metallitöitä sorvaus metallirakenteet aarporaus koneistusta alihankintakonepaja metallirakenteita ohutlevytyöt tampere uusimaa metallin alihankintatyöt cnc-sorvaus kokoonpano alumiini-ikkunat alumiiniovet alumiinirakenteet teräsikkunat teräsovet teräsovia konepajat kokoonpanotyöt teräsrakenne alihankintaa cnc-koneistus alumiini alihankinta metalli metallituotteita sorvit turku itä-suomi koneistukset metalli metallikaiteet särmäystä lounais-suomi pirkanmaa alihankintatyöt konepajoja laserleikkaus levytyökeskus cnc-sorvausta polttoleikkaus alumiiniovia lasipalo-ovet teräsovi julkisivurakenteet konepajateollisuutta metallirakenne avarrus kokoonpanotöitä metallin alihankintaa koneistamo koneenrakennus sahaus titaani titaania vesileikkaus alumiinityöt metallituotteet pintakäsittely pulverimaalaus avarruskoneet espoo koneistuskeskukset metallintyöstökoneet pyöröhiomakoneet tasohiomakoneet terät työkaluhiomakoneet jyrsinkoneet kuopio pääkaupunkiseutu tikkaat asennukset hoitotaso korjaus metallikaide terästuotteet konepajatyöt laserleikkausta pistehitsaus pulttihitsaus 3d-koneistus alihankintateollisuus lankasahaus lankasahausta ohutlevytuotteet ohutlevytuotteita ohutlevytöitä painosorvaus syväveto syvävetotuotteet työkalusuunnittelu koneistustyöt konerakennus putkentaivutus rautarakenteet konepajapalvelut teollisuuden kunnossapitopalvelut alumiini-ikkuna alumiini-ikkunoita alumiinirakenteita etelä-suomi metalli-ikkunat metalli-ikkunoita metalliovet metalliovia seinärakenteet ikkunat ikkunoita julkisivurakenteita kouvola rst-työt runkorakenteet runkorakenteita kaiteet mastot metalliportaat portaat rauma satakunta hitsaukset kokoonpanoja kokoonpanot konepajateollisuus sorvaukset levynleikkaus palkit hitsaustöitä cnc-jyrsintää poraus porausta cnc-jyrsintä hionta hiontaa cnc koneistus liukuovet taitto-ovet hissien verkkokuilut hissikorien modernisointi hissikorien sisustustyöt kulkuaukkojen verhoustyöt kääntöovet liikemerkit logot ovien pintaverhoukset jouset jousia koneiden korjaukset orimattila koneiden kunnostukset orimattila lattajouset lattajousi lattajousi orimattila levyjouset levyjousi levyjousi orimattila levytyöt orimattila metallialan alihankintatyöt metallialan alihankintatyöt orimattila metallityöt orimattila terästyöt terästyöt orimattila työstösarjat alucobond alucore alumiinikennot alumiinilevyt apollo apollo materials erikoisalumiinit erikoismetalleja erikoisteräkset hunajakennot lentokonealumiinia muottialumiinia projektihallinta tasoalumiini terästoimittajat teräsvalmisteet thyssen thyssenkrupp aerospace finland avolaitos entistystä grillikatokset ikkunakorjaukset ikkunasaneeraukset ikkunaurakointi kenneltuotteet koirankopit koiratarhat lallin tuote leikkimökit leikkimökkejä liikennemerkit liikennemerkkejä liikenteenohjauslaitteet liikenteenohjaustuotteet luomuri maataloustuotteet metallialihankinta metallikalusteet opasteet ovikorjaukset ovisaneeraukset pintakäsittelyä pystytystarvikkeet rakennusosien entisöinti rautarakennetyöt savmet suljettuvankila trafiikki vankila avartimet cnc- ohjatut tarkkuussorvit cnc-automaattipuristimet cnc-jyrsinkoneet cnc-pitkäjyrsinkeskukset cnc-pitkäsorvausautomaatit cnc-sorvikeskukset cnc-sorvit cnc-tankoautomaatit cnc-tankosorvi erikoisterät hammastuskoneet hiomakoneet hydraulimutterit istukka-automaatit jälkityöstösorvit jäysteenpoistokoneet kiilauran vetokoneet kipinätyöstökoneet kipinätyöstötarvikkeet lankasahat läppäyskoneet magneettipöydät merkintäkoneet metallintyöstökone mitta-anturit portaalikoneet probet profilointilaikat pystykaraiset koneistuskeskukset rouhinta-avartimet sinkopuhalluskoneet sisähiomakoneet sorvauskeskukset särmäyspuristimen terät särmäyspuristinterät taivutuskoneet tarkkuusavartimet tarkkuuskärkisorvit teränmittalaitteet työkalukoneet työkalusorvit täryhiomakoneet tärykiillottimet vaakakaraiset koneistuskeskukset vetokoneen terät vierintähiomakoneet vierintäjyrsimet vierintäjyrsinkoneet yleisjyrsinkoneet öljysumuerottimet hiontakone hiontakoneita iisalmi joensuu jyrsinkoneita kiillotuskoneita kiilotuskone koko suomi konepaja-automaatio lahti lastuavat terät lastuavat työstökoneet metallintyöstökoneita metalliteollisuuden työstökonehuollot metalliteollisuuden työstökonehuolto metalliteollisuuden työstökonehuoltoja oulu puusepänteollisuuden työstökonehuollot puusepänteollisuuden työstökonehuolto puusepänteollisuuden työstökonehuoltoja suomi työstökoneet työstökoneita työstökonepalvelu työstökonepalveluja työstökonepalvelut aluskate aluskatteet archicad arkit arkkeja asennustarvikkeet corus erikoislistat gdl objekti harjalistan tuuletusputket harjan muoviosat julkisivumateriaaleja julkisivut kateruuvi kateruuvit katot kattoja ja kattomateriaaleja kattomateriaalit kattopelti kattosillat kattosilta kattotarvikkeet kattoturvatuotteet konesaumakatot konesaumarivit lapetikas lapetikkaat listat lukkosauma lukkosaumakate lumieste lumiesteet läpivientilevy läpivientilevyt läpivientiputket läpivientiputki maalipinnoitettu maalipinnoitetut maalit mapi metalli- ja teräsrakenteet metallilevyt metallituotteita ja tarvikkeita mth 20 mth 45 mth 45 e mth aalto mth classic mth konesaumakate mth rivikatto mth symphony muotokate myriad paikkamaali paloluukku paloluukut pellit peltejä pelti peltilista peltilistat peltiprofiileja plannja poimukate poimukatteet poimulevy poimulevykatteet poimulevyt poimulevyykate profiililevyt profiilipelti rakennusaineita ja tarvikkeita rautaa ja terästä rei'itetty reikä reikälevy reikälevyt rivikattolistat ruuvi ruuvit sadevesijärjestelmät seinäpelti seinätikas seinätikkaat syöksyputket syöksyputki syöksytorvet syöksytorvi takuupinnoitettu takuupinnoitetut teräsjulkisivut teräskasetit teräskatot teräskelat teräsohutlevyt tiivisteet tikas tikkaita turvatikas turvatikkaat urapelti uumarei'itety vesikate vesikatto vesikouru vesikourut alumiini kylpypalju alumiini kylpypaljut alumiini kylpytynnyri alumiini kylpytynnyrit alumiinipalju alumiinipaljut alumiinirakenne etelä-karjala hiekkapuhallus hiekkapuhallusta imatra kartonkikoneiden huollot kemikaaliaseman vuosihuollot konepaja-alihankinta kylpypalju kylpypaljut kylpytynnyri kylpytynnyrit laituri laiturit levyrakenne lävistys lävistystä maalausta man-laiturit man-paljut mekaaninen metsäteollisuus paperikoneiden huollot ponttoonilaituri ponttoonilaiturit putkirakenne putkitus silta alumiinisahat digitaaliset mittavasteet emulsiot lastunkuljetus leikkuunesteet merec mikrovoitelulaitteet mittausjärjestelmät nc-mittavasteet puoliautomaattiset vannesahat purseen harjauskoneet pystyvannesahat pyörösahat radat rullaradat sahat sahoja siirtojärjestelmät sumuvoitelulaitteet työstöemulsio työstöemulsiot täysautomaattiset vannesahat vannesahan teriä vannesahanterät vannesahat accessories falstyper ferlatek ferlatek machines harp screens hooks kiinnityskoukkuja kiinnityskoukut koneita seulaverkkojen tuotantoon konetarvikkeet kuljetinrulla kuljetinrullat kuljetinrullia maskiner för siktduksproduktion protection grilles seulakonetarvikkeet seulaverkko seulaverkko koneet seulaverkko koneita seulaverkkoja seulaverkkokoneet seulaverkkokoneita seulaverkot seulontaverkko seulontaverkkoja seulontaverkot siktdukar skyddsgaller suojaverkko suojaverkkoja suojaverkot teollisuustarvikkeet terässeulontaverkko terässeulontaverkkoja terässeulontaverkot terästuotteita transportation rolls transportrullor wowen steel screens analyysilaitteet erikoistyökalut hiomatarvikkeet hiomatyökalut hiomotyökalut jyrsimet jyrsintyökalut jyväskylä kaakkois-suomi kalibrointi kalibrointilaitteet kalibrointipalvelu kappaleenkiinnittimet katkaisulaikat kierrejyrsimet kierretapit kierretulkit konepajatyökalut kovametallityökalut kovametalliviilat kovuuden mittauslaitteet kovuusmittarit kääntöterät laikat laserit lasermittauslaitteet lastuavat erikoistyökalut lastuavat kovametallityökalut lastuavat pikaterästyökalut lastuavat työkalut leikkaimet maanmittauslaitteet magneetit manglaava kierretappi metallintyöstökoneiden oheislaitteet metallintyöstötyökalut mikrometrit mittakellot mittauslaitteet mittausvälineet mittavälineet nettikauppa paikoitusmittavälineet paineilmakoneet paineilmatyökalut pikaterästyökalut pinnankarheusmittalaitteet pinnankarheusmittari pinnankarheusmittarit pinnankorkeusmittaukset pohjanmaa robottitarttujat spektrinmittauslaitteet tarkastusmittavälineet teollisuuden mittalaitteet teollisuustyökalut työkalujen kiinnittimet työkalujen nettikauppa työkalujen verkkokauppa työkalun kiinnittimet työkalupitimet työkalut netissä työkalut verkossa työkappaleen kiinnittimet työntömitat varrsijyrsimet verkkokauppa alihankintatyöt turku cnc cnc-levytyöt cnc-levytyöt turku kuitulaser laserleikkaukset laserleikkaus helsinki laserleikkaus tampere laserleikkaus turku laserleikkaus vantaa levytyökeskus turku metallin laserleikkaus turku myllytys ohutlevyosat ohutlevyosat turku ohutlevyosia yhdistelmäkone 2d laser 2d-laser 3d koneistus 3d koneistusta 3d laser 3d-koneistusta 3d-laser alihankintateollisuutta epäkesko epäkeskopuristus epäkeskotyökalut kiertetysautomaatti konetyökalu konetyökaluja konetyökalut lahtinen & riksman lankakipinähitsaus laserleikkauksia levytuote levytuotteet levytuotteita metallituote mig ohutlevypuristamo ohutlevypuristamoita olp olp-tuotanto oy olp-tuotanto oy vnataa puristuskone rajauskone syvävetopuristus syvävetotuotteiden valmistus syvävetotuotteiden valmistusta syvävetotyökalut olp-tuotanto oy särmäyspuristus särmäystyöt tarkkuuslevytyöt tasolaser tig työkalu työkaluja työkalujen valmistus olp-tuotanto oy työkalujen valmistusta työkalusuunnittelua työkalut työkaluvalmistus laiteasennukset putkentaivutukset putkilaserleikkaukset putkilaserleikkaus tehdashuollot asennuspalvelut hitsauspalvelu hitsauspalvelut huolto koneistuspalvelu koneistuspalvelut kuljetinruuvi kuljetinruuvit kuljetuspalvelut kunnossapito levytyö mankelointi mekaaninen leikkaus märkämaalaukset pohjois-savo prosessilaitteet pumppuhuollot pumppuhuolto rihtaukset suunnittelupalvelu suunnittelupalvelut teollisuuspalveluja teollisuuspalvelut teollisuusputkisto teollisuusputkistot teollisuusvaihde teollisuusvaihteet vaihteistohuollot vaihteistohuolto varaosa kunnostus varaosa valmistus alumiinijärjestelmiä alumiinijärjestelmä alumiinijärjestelmät alumiinilasipalo-ovet alumiiniovi ikkunarakenteet ikkunarakenteita lasikattorakenteet lasipalo ikkunat lasiseiniä lasiseinä lasitustyö lasitustyöt lasitustöitä metalliovi osastoivat lasipalo-ovet ovirakenteet ovirakenteita palo-ovirakenteet savunpoistoikkunat seinärakenteita teräsprofiilijärjestelmiä teräsprofiilijärjestelmät valokattorakenteet valokattorakenteita alumiinitöitä hst-työt kotka kuusankoski ohutlevyrakenteet ohutlevyrakenteita ruostumaton teräs teräsikkunoita teräsrunkorakenteet teräsrunkorakenteita voikkaa alumiinituote alumiinituotteet alumiinituotteita apx ilmakanavat kaarina konepaja lounais-suomi konetehdas kuljettimet metalliportit metallirakenteiden valmistus metallisillat metallityöt lounais-suomi metallitöitä lounais-suomi petit projektipaja pyhäranta silakkeet tasot teräsrakenteet lounais-suomi tilauskonepaja lounais-suomi tutkat varsinais-suomi wsy aarporaukset avarruskoneita cnc-polttoleikkaukset cnc-polttoleikkaus cnc-polttoleikkausta jyrsinkoneilla järjestelmätoimittaja metallialan alihankintaa metallityöstö sorveilla sorveja suurien kappaleiden koneistukset suurien kappaleiden koneistusta tig-hitsaukset tig-hitsaus tig-hitsausta hst -päädyt klöpperform ss2634 kuljetussäiliöt lautaspäädyt lautaspääty lettupannut metallin kylmämuovaus metallisäiliönpäädyt metalliteollisuus paineastiapäädyt painesäiliö painesäiliöt ped puristintyö putkenpääty putkipääty pääty päätyrakenteet päätyvalmistus rst -päädyt ruostumattomat terästuotteet savupiiput standardipäädyt suora pääty syväpääty ss482 syvävetotyöt säiliöiden päädyt säiliöitä säiliönpäädyt säiliönpääty säiliönpäätyjä säiliöt vesisäiliö wokkipannut öljysäiliö öljysäiliöiden päädyt forster ikkunaseinät jansen katokset ovet ovia profiili-ikkunat profiiliovet purso viherhuoneet koria kymenlaakso levyjen plasma leikkaukset levynleikkaukset levynleikkausta metallirakenteet helsinki metallirakenteet itä-suomi metallirakenteet kouvola metallirakenteet tampere metallirakenteet turku plasmaleikkaukset plasmaleikkaus plasmaleikkausta runkorakenne teräkset teräs teräs rakenne teräs rakenteet teräs rakenteita teräsrakenne etelä-suomi teräsrakenne helsinki teräsrakenne jyväskylä teräsrakenne tampere teräsrakenne turku teräsrakentaminen teräsrakentamista teräsrakenteet etelä-suomi teräsrakenteet helsinki teräsrakenteet jyväskylä teräsrakenteet tampere teräsrakenteet turku teräsrakenteita etelä-suomi teräsrakenteita helsinki teräsrakenteita jyväskylä teräsrakenteita tampere teräsrakenteita turku asennusta epäkeskopuristintyöt hydrauliset puristintyöt järjestelmätoimitukset kiinnikkeet koneen osat vitera koneet koneiden runkorakenteet kuumataivutukset kylmätaivutukset lävistystyöt mastorakenteet muotoillut metalliosat muotoiltuja metalliosia nostureiden teräsosat palkkirakenteet profiilien lävistykset puomit pylväsrakenteet sopimusvalmistus suunnittelu taivutustyöt teräsrakenteiden valmistusta tuoetekehitys valomainosten runkorakenteet ala-kieri konekorjaamo konekorjauksia konekorjaus lappi aarporausta aarporaustyöt akseleiden tasapainotus akselien kunnostus akselien kunnostusta akselien valmistus akselit asennustyöt asennustöitä finnvarv finnvarv lohja finnvarv oy finvarv finvarv lohja finvarv oy hitsauksia jyrsintätyöt jyrsintätöitä kokoonpanotyö koneistettavat teräsrakenteet koneistuksia koneita konepajapalvelu konepajatuotteet konepajatuotteita laitekorjaukset lohja metallin alihankinta metallin alihankintatöitä metallin ruiskutus metalliruiskutus osakokoonpanot pinnoitukset pinnoitus polttoleikkaukset polttoleikkauksia raskaslevytyöt raskaslevytöitä rautarakenteita tasapainoituksia tasapainotus tasapainotustyöt telojen huolto telojen kunnossapito alumiini hoitosillat alumiini hoitosilta alumiini hoitotaso alumiini hoitotasot alumiini-hoitotaso alumiini-hoitotasot alumiinihoitosillat alumiinihoitosilta alumiinihoitotaso alumiinihoitotasot alumiinikaide alumiinikaidetta alumiinikaiteet alumiiniporras alumiiniportaat alumiinitasot hoitosillat hoitosilta hoitosiltarakenne hoitotasorakenne hoitotasot huoltotaso huoltotasot kaide koneturvatuote koneturvatuotteet koneturvatuotteita kulkusillat kulkusilta kulkutaso kulkutasot metallikulkutiet metalliporras metallitikkaat porras porras-torni porras-tornit porrastorni porrastornit suojakaide suojakaiteet teollisuusporras teollisuusportaat teräskaide teräskaiteet teräsporras teräsportaat teräsrakenteiden valmistus terästikkaat turvakaide turvakaiteet kokoonpano- ja pakkaustöitä alihankintana lasten puisia leikkikaluja metallilevyjen leikkausta metallin alihankintatyötä metallin koneistustyötä puisia kodin kalusteita ja käyttöesineitä puukalusteiden korjausta ja entisöintiä puusepäntyötä särmäystä ja hitsaustyötä elementtirakenteita halleja hallit julkisivuverhoilu lasijulkisivu lasikatto seinät teräshalleja teräsrungot ulkoseinäverhoilu alumiinihitsaus automaattisärmäys cnc-levyleikkuri cnc-särmäyspuristin jauhemaalaus kokoonpanohitsaukset koneiden äänieristyskopit konekotelointia konekoteloniti tampere laserleikkuri levytyökeskukset levytyöstökeskus melunsuojausta tampereen seutu melunvaimennusseinät melunvaimennusta melutorjunta metallimies meunsuojat ohutlevytyön suunnittelu pintakäsittelyt pirkanamaa radiaattorit revolveripuristin särmäri särmäyspuristin tampeeen seutu tampereen seutu äänieristyskoppeja alihankintapalveluja cnc-koneistusta cnc-sahaus cnc-sahausta hitsausta jyrsinnät konepateollisuutta manuaalisorvaus manuaalisorvausta metalliteollisuutta sahausta tilauskonepajoja 5-akselikoneistus 5-akselikoneistusta cam -suunnittelu cam -suunnittelua centerless centerlesshiontaa erikoisosaaminen fanuc -robotit fanuc -robotti fastems robottisolu fastems robottisolut hienomekaanisten tarkkuusosien valmistus hienomekaanisten tarkkuusosien valmistusta hienomekaniikka hienomekaniikkaa hoonaus hoonausta kipinäporaus kipinätyöstö kipinätyöstöä korkealaatuisuus läppäys läppäystä mikropuhallus mikropuhallusta moniakselikoneistus moniakselikoneistusta pitkäsorvaus pitkäsorvausta pyöröhionta pyöröhiontaa tarkkuusosa tarkkuusosat tarkkuusosia tarkkuusosien valmistus tarkkuustyöstö tarkkuustyöstöä tasohionta tasohiontaa tasoläppäys tasoläppäystä työkaluhionta työkaluhiontaa uppokipinät uppokipinöinti valmistusta automaatio h-palkit hitsausautomaatti i-palkit johde jyrsinkone kiinnityspalkit koneistetut palkit konesuunnittelu kärkisorvi liikuteltavan kappaleen siirrtolaite liikuteltaviern kappaleitten siirtolaitteet lineaarijohde lineaarijohteet neliöputket nostopyörä nostopyörät palkkeja pitkien kappaleiden koneistus pitkä jyrsinkone pitkät koneistukset polttoleikkausta putkia suorakaideputket tangot tarkkuuskoneistus 4 akselinen 4-akselinen alihankintayhteistyö autocad c akseli c-akseli cnc jyrsintä cnc sorvaus hellmannin konepaja helmanin konepaja helmannin konepaja karusellisorvaus koneistusalihankinta kärkisorvaus lastuava koneistus metallinruiskutus monitoimisorvaus nc jyrsintä nc koneistus nc sorvaus nc-jyrsintä nc-koneistus nc-sorvaus pystysorvaus pyörivät säteisporaus teollisuuden kunnossapitopalveluja verkostoalihankkija vertex alumiini-ovia eristyslasit jauhepolttomaalaus konekäyttöiset ovet korjauslasitukset lasipalo-ovi lasipalo-ovia lasirakenteet lasitus lasiväliseinät murronsuojalasit palonsuojalasit parvekekaiteet parvekelasitukset rahtimaalaukset valokatoksia valokatot designline hyllyjärjestelmä kerroshylly kuomalavahyllyjä kuormalavahylly kuormalavahylly helsinki kuormalavahyllyt kuormalavasiirtohylly kuormalavasiirtohyllyt käyntiovet käyntiovet helsinki käyntiovi teräksestä listahylly listahyllyt liuku-ovi liukuovet helsinki läpivirtaushylly läpivirtaushyllyt maxipacker merkintäjärjestelmä merkintäjärjestelmät oksahylly oviautomatiikka palo-ovet palo-ovet helsinki pariovet pariovet helsinki pariovi pariovi teräksestä parioviteräksestä pientavarahylly push back gts push back-hylly puutavarahylly puutavarahyllyt siirtohylly syväkuormaushylly syväkuormaushylly helsinki syväkuormaushyllyt taitto-ovet helsinki taitto-ovi teollisuusovi teollisuusovi helsinki teollisuusovia teollisuusovia helsinki termo-ovi teräspariovet teräspariovi teräspariovi helsinki terästaitto-ovet terästaitto-ovi törmäyssuoja törmäyssuojat ulokehylly ulokehyllyt varastohylly varastohyllyjärjestelmä varastohyllyjärjestelmä helsinki varastohyllyt varastokaluste varastokaluste helsinki varastokalusteet vetotaso vetotaso helsinki vetotasot välitaso välitasot acme alfagomma bend bending bends betoniletku betoniletkuja betoniletkut betoninpumppaus betoninpumppausletku betoninpumppausletkuja betoninpumppausletkut bockning böj concrete böjning cleaning pigs eurac stif hose hoses induktiotaivutukset induktiotaivutus kaksikerroskäyriä kaksikerroskäyrä kaksikerroskäyrät keraaminen käyrä keraamiset käyrät kulutuskäyriä kulutuskäyrät kulutusta kestävät käyrät kylmätaivuttaminen kylmätaivutus mansettiliitin mansettiliittimet morris pallokäyrä pallokäyrät pantaliitimiä pantaliitin pantaliittimet peseminen pesupallo pesupalloja pesupallot pesuporsaat pesuporsaita pesuporsas pesut pig pipe pulsor pumping putken taivutus putkien puhdistaminen putkikäyriä putkikäyrä putkikäyrät putkiliitin putkiliittimet putkiliittimiä putkilukko putkilukkoja putkilukot putkistojen puhdistukset rör schwing straub taivuttaminen teknikum cmt-hitsaus cnc-työstökeskus hienosädeplasmaleikkaus robotit haarukat hydrauliset kivikiilakoneet kaatopuomit kauhat kivikiilakoneiden valmistus kivilouhoskuormaajat kivilouhoskuormaajien valmistus kivilouhostyökalujen korjaus kivilouhostyökalujen valmistus traktorien korjaus traktorien lisälaitevalmistus traktorikorjaamo traktorin lisälaitteet uusikaupunki vehmaa mig- mag -hitsaus osavalmistus pitkät särmäystyöt puikkohitsaus puutavarakuivaamo teollisuuspuhaltimet aarpora avarrustyö iso avarruskone isot avarruskoneet osahankinta teräsrakennetyöt asennuspuristimet cnc-koneet cnc-koneistustyöt cnc-koneistustöitä epäkeskopuristimet erikoiskoneet erikoispuristimia erikoistyökoneet höyläys kiinnittimet käytetyt koneet leikkurin teriä leikkurin terät leikkurinteriä leikkurinterät levyleikkaus levyleikkurit levynpyöristyskoneet levytyökoneet romukauppa särmäyspuristimet särmäyspuristimia särmäystyökalut tilauskonepajat automatisoitu kokoonpano etulevyt komponentit kotelot mekaniikkaa ohutlevymekaniikka ohutlevytuotteiden valmistus pienmekaniikka puristintekniikka työkalujen valmistus
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen