IKJ Rakennus Oy

IITTALA

Kivimäentie 23
14500 IITTALA

Puh. 0400 415 044
GSM/Sivunumero 0400 942 449




KIVIÄ JA KIVIASENNUKSIA

kiviä, kivet, kiviasennukset

Liiketoiminnan esittely

IKJ RAKENNUS on rivakasti rakentava tekijä!

Näiden kivisten työtehtävien lisäksi olemme toteuttaneet useita muitakin rakennusteknisesti vaativia ja merkittäviä projekteja ympäri Suomen.

Rakennuskohteinamme ovat olleet mm. Helsingin Tuomiokirkon portaat ja tori, Kallion Kirkko ja Kansallisteatteri Helsingissä, Helsingin Rautatieaseman Kellotorni, Turun Taidemuseo, Tampereen Tuomiokirkko sekä Kansallismuseon restaurointi.

Kivimuurien, -portaiden ja -siltojen korjauksiin löytyy meillä vankka ammattiosaaminen.

Kivisten rantapengerrysten, kävelytasojen ja patioiden rakentamisessa teimme suururakan Espoon Keilaniemessä. Samoin kauppakeskus Sellon portaat ja tasolaatoitukset, ovat taitavien kivimiestemme onnistunut työnäyte modernia tyyliä edustavasta uudisrakentamisesta.

Lisäksi ikkuna- ja kattotyöt ovat tärkeä osa erikoisosaamistamme. Vanhaa arvokasta kivirakennnuskultturia pieteetillä korjaten ja kunnostaen olemme yksi parhaimmista koko Suomessa. Näitä tietotaitoja päivitämme jatkuvasti ja tahdomme jatkaa kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa. Jokainen työtehtävä on meille haasteellinen ja käytämme hyväksemme kaikkea alalta saatavaa uutta teknologiaa ja tietämystä.

Paras koulutus kivirakentamisessa ovat itse työtehtävät ja niistä saatava käytännön kokemus. Laadukkaasti toteuttamamme työsuoritukset ovat paras suosituksemme ja referenssimme. Neljättä vuosikymmentä jo rakennetaan!

Monipuoliset tietotaitomme ovat käytössänne jokaiseen vaativaan rakennus- ja saneerausprojektiinne – kaikissa sen muodoissa ja mittakaavoissa.
/img/c/738393.png

Yhteystiedot

Jouni Soramäki

0400-415 044

Hakusanat

Kivirakentaminen, kiviasennukset, ympäristörakentaminen, katukivet, reunakivet, liuskeet, kivimuurit, kiviportaikot, kivipengerrykset, rantarakentaminen, kivitorit, kivipatiot, kivisillat, kiviportaat
/img/c/738394.png

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen