Haminan kaupunki

HAMINA

 In English
Puistokatu 2
PL 70
49401 HAMINA

Puh. (05) 74 910
Faksi (05) 749 2610




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Haminalla on pitkä ja värikäs historia, kaupunki sijaitsee Suomenlahden rannalla, 150 km Helsingistä itään. Kaupungin kautta kulkee E18-tie Vaalimaan kautta Pietariin. Venäjän rajalle on matkaa alle 40 km ja Pietariin 240 km. Meren äärelle, venereittien leikkauskohtaan suuren rantatien varteen, syntyi keskiajalla vilkas kauppapaikka. Tähän hyvien kulkuyhteyksien ja kansainvälisen kaupan solmukohtaan perustettiin Haminan kaupunki vuonna 1653. Haminan satama oli Suomen 2. suurin vientisatama 1960-luvun alussa. Haminan edustan saaret ja Itäisen Suomenlahden kansallispuisto tarjoaa väljyyttä, luonnon rauhaa ja idyllisiä luonnonsatamia. Vuoroliikenne kuljettaa kesä-heinäkuussa vierailijoita Tervasaaresta Tammioon ja Ulko-Tammioon, joka on kansallispuiston pääsaari.
/img/c/733717.gif

Katso myös

Katso video Hurmaava Hamina
/img/c/742748.jpg

Palvelut

Hurmaava Hamina - Hyvä sijainti ratkaisee

Haminassa toteutuvat yksilölliset asumistoiveet. Asumismuodoissa on valinnanvaraa, meillä on tarjolla kohtuuhintaisia omakotitontteja, omistus- ja vuokra-asuntoja sekä asumisoikeus- ja osaomistusasuntoja. Tontteja ja tilaa teollisuus- ja yritystoiminnalle on tarjolla satamassa, teollisuusalueilla ja kaupunkikeskuksen parhailla paikoilla.

Omakoti- ja rivitalotontit


Haminan kaupungilla on valmiin kunnallistekniikan piirissä useita luovutuskelpoisia asuntotontteja kaupungin eri puolilla.
Tontit ovat varattavissa ympärivuotiseen asumiseen omatoimista rakentamista varten jatkuvalla haulla kaupunkisuunnittelussa. Varaus edellyttää henkilökohtaista käyntiä ja varaussopimuksen tekemistä sekä varausmaksun suorittamista (500 €). Lopullisena luovutusmuotona tulee kysymykseen myynti tai vuokraus alueesta riippuen.
Lisätietoja tonteista ja hakumenettelystä saa kaupungin paikkatietopalveluista:
Aki Oksanen 0400 815 836 tai Jouko Lehtonen 040 733 0240.
Tiedusteluja voi myös tehdä sähköpostitse osoitteeseen: mittaus@hamina.fi

Teollisuustontit

Haminassa on yritys- ja teollisuustontteja satamassa, teollisuusalueilla ja kaupunkikeskuksen parhailla paikoilla. Haminan hyvä sijainti Euroopan Unionin itärajan tuntumassa ja kansainvälisen E18 -valtaväylän varrella luo erinomaiset mahdollisuudet elinkeinotoiminnalle.

Haminassa, satama-alueen lisäksi olevat teollisuusalueet: Hevoshaka, Hillo, Mäkelänkangas Neuvoton, Horjalviikki ja Haanvuorentien alue Summassa.

Tiedustelut:

Kaupunkikehitysjohtaja Matti Filppu, 040 589 9852

Kaupungingeodeetti Aki Oksanen, 0400 815 836

Sataman toiminta-alueista, Matti Filppu, 040 589 9852 , 040 828 1283
/img/c/733718.gif

Hakusanat

teollisuustontti, teollisuustontit, liiketontti, liiketontit, satama, vaalimaa, yritystontti, yritystontit, liiketila, liiketiloja, omakotitalotontti, omakotitontit, hamina, logistiikka, kotka, kymenlaakso, asuintontti, asuintontit, rivitalotontti, rivitalotontit, kerrostalotontti, kerrostalotontit, tuulivoima, Hamina Tattoo, Hevoshaka, Hillo, Mäkelänkankangas, Neuvoton, Horjalviikki, Haanvuorentien alue, Summa, Hamina, Kotka-Hamina, Kymeenlaakson rannikko, Basitoni, Tapahtuma-areena, Tapahtuma-areena Basitoni, Valojen Yö, Haminan Yö
/img/c/733719.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen