Fescon

HYVINKÄÄ

Hämeenkatu 9
05800 HYVINKÄÄ

Puh. 020 789 5900




BETONIA JA BETONITUOTTEITA

betonia, betoni, betonituotteet

Liiketoiminnan esittely

Fescon Oy on suurin suomalainen rakennusalan laasti-, hiekka- ja lattiapinnoitetuotteiden sekä ratkaisujen kehittäjä ja valmistaja. Fesconin vahvuuksia ovat laadukkaat Suomessa kehitetyt ja valmistetut tuotteet, varmat ja nopeat toimitukset, asiakaspalvelu, värimallipalvelu ja pitkäjänteinen tuotekehitys yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Toimipaikat

HYVINKÄÄ

Fescon Oy
Pääkonttori
Hämeenkatu 9 (A-rappu, 6. kerros)
020 789 5900
05800 Hyvinkää
fescon@fescon.fi
www.fescon.fi

Fescon Oy
Hausjärven tehdas
Tilaukset, asiakaspalvelukeskus
Hikiäntie 1336 020 789 5911
05820 Hyvinkää
avoinna ma-pe 8-16
tilaukset@fescon.fi
www.fescon.fi

Hausjärven hiekkatehdas
Hikiäntie 1336 020 789 5930
05820 Hyvinkää
avoinna ma-pe 8-15.30
hiekkatilaukset@fescon.fi
www.fescon.fi

KELLO

Fescon Oy
Haukiputaan tehdas
Topinperäntie 102 (08) 563 4440
90820 Kello
avoinna ma-pe 8-15.30
haukipudas.tilaukset@fescon.fi
www.fescon.fi

RAAHE

Fescon Oy
Raahen tehdas
Kalkankatu 6 020 789 5930
92150 Raahe
avoinna ma-pe 8-15.30
hiekkatilaukset@fescon.fi

HARJAVALTA
Fescon Oy
Harjavallan tehdas
Hiisikuja 020 789 5930
29200 Harjavalta
avoinna ma-pe 8-15.30
hiekkatilaukset@fescon.fi

Tuotteet

Fescon päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, Nanten lattiapinnoitteeet, eristerappausjärjestelmät sekä laatoitus- ja vedeneristystuotteet. Muuraus- ja rappaustyömaille on vuokrattavia siilo- ja sekoituskalustoja. Lisäksi hiekkaliiketoimintayksikkö tarjoaa erilaisia hiekkoja mm. golf- ja urheilukentille, piha-alueille, voimalaitoksiin sekä hiekkapuhallukseen. Tarjoamme myös teknologiapalveluja teollisuudelle.

Hakusanat

betoni, betonirakenteiden paikkaukset, betonituotteita, betonipintojen korjaus, betonointi, hiekat, golfkenttähiekat, urheilukenttähiekat, pesäpallokenttähiekat, Beach Volley hiekat, Badel -hiekat, tenniskenttähiekat, julkisivu, korjausrakentaminen, korjaustuotteet, kuivabetoni, kuivabetonit, laastit, laatoittaminen, laatoitus, laatoituslaastit, lattialaatoitus, märkätilojen vedeneristys, linjasaneeraus, lattiatasoitteet, lämpölattioiden pintavalut, märkätilojen lattiavalut, ontelolaattojen tasoitus, betonilattioiden tasoitus, lattioiden haitta-ainekapselointi, Nanten lattiapinnoitteet, betonilattiapinnoitteet, muurauslaasti, muurauslaastit, pinnoitteet, rappaus, rappauslaastit, märkälaasti, märkälaasti järjestelmä, betonielementin ohutrappaus, betonielementin paksurappaus, paksurappaus, eristerappaus, levyrappaus, saumauslaasti, tasoite, uudisrakentaminen, vedeneristys, vesieristeet, vesieristys, hiekka, hiekkapuhallus, puhallusmateriaalit, puhallusrae, puhallushiekka, saumaushiekka, hiekoitussepeli, sepeli, leikkihiekka, asennushiekka, tasaushiekka, kivituhka, suodatinhiekka, suodatushiekka, petihiekka, leijupeti, voimalaitosmateriaalit, granuli, masuunikuona, voimalaitosratkaisut, kasvualusta, katehiekka, väylähiekka, bunkkerihiekka, pituushyppyhiekka, turvahiekka, urheiluhiekka, kenttähiekka, tulisijalaasti, sementtilaasti, seinätasoite, betonin korjaus, mineraalipinnoitteet, ohutrappaus, julkisivumaali, silikonihartsipinnoite, primer, kiviväri, kuultorappaus, julkisivupinnoite, korjauslaasti, kalkkihiekkalaasti, saneerauslaasti, saneeraus, tartuntapohjuste, lattiamassa, pohjatasoite, pintatasoite, märkätilatasoite, täyttölaasti, tiivislaasti, harkkolaasti, pystysaumabetoni, talvibetoni

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen