Ecolab Oy Ab

ESPOO

Piispanportti 10
02200 ESPOO

Puh. 0207 561 400
Faksi 0207 561 499




TEOLLISUUSKEMIKAALIT JA PUHDISTUSAINEET

teollisuuskemikaalit, puhdistusaineet, puhdistusaine

Liiketoiminnan esittely

Ecolab on maailman johtava ensiluokkaisten puhdistus- ja desinfiointituotteiden sekä palveluiden kehittäjä ja toimittaja teollisuus- ja laitoshygieniamarkkinoilla. Toimimme yli 160 maassa ja henkilöstömme määrä on yli 26 000.

Tuotteet

MEILTÄ TUOTTEITA JA PALVELUITA:

MAATALOUTEEN
ELINTARVIKETEOLLISUUTEEN
LÄÄKE- JA BIOTEKNIIKKATEOLLISUUTEEN
MYÖS MUUHUNKIN TEOLLISUUTEEN
RAVINTOLOIHIN JA SUURKEITTIÖIHIN

KATSO TARKEMMIN NETTISIVULTAMME

www.ecolab.fi

Palvelut

Koulutus

Asiakaspalvelukäynneillä tehtävä työn ohessa tapahtuva opastus sekä erikseen järjestettävät asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin perustuvat koulutusohjelmat ovat tapa, jolla Ecolab varmistaa pesuaineiden oikean käytön, tehostaa työmenetelmiä ja säästää näin asiakkaidemme kustannuksia. Ohessa on vain muutamia Ecolabin koulutuskokonaisuuksia. Ota yhteyttä, niin kartoitamme koulutustarpeenne ja teemme Teille ehdotuksemme.

KATSO TARKEMMIN NETTISIVULTAMME

www.ecolab.fi

Yhteystiedot

Puh. 0800-1-39655
Telefax 020 7561 499
fi-tilaukset@ecolab.com

Hakusanat

Pesuaineet, pesuaine, puhdistusaineet, käsienpesuaineet, desifiointiaineet, hygienituotteet, vedenkäsittelykemikaalit, vaahtoutumisenestoaineet, P3-clint KF, emäksiset kiertopesuaineet, desinfioiva pesuneste, siivousaineet, elintarviketeollisuuden pesuaineet, autoteollisuuden pesuaineet, siivouspesuaineet, lääketeollisuuden pesuaineet, biotekniikkateollisuuden pesuaineet, maatalouden pesuaineet, annostelulaitteet, matalapainepesulaitteet, pesulaitteet, valvontalaitteet, mittauslaitteet, huuhteluaineet, moppienpesuaineet, siivousvälineet, lattianhoitoaineet, käsivoiteet, tahranpoistoaineet

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen