Digipolis - Kemin teknologiakylä

KEMI

Tietokatu 3
94600 KEMI

Puh. 0207 691 990
Faksi 0207 691999




YRITYSPALVELUJA

yrityspalveluja, yrityspalvelut, yrityspalvelu

Liiketoiminnan esittely

Vastaamme yritysten kehittämishaasteisiin erityisesti tieto- ja prosessiteollisuuden rajapinnassa, mutta myös muissa tietoteollisuuden rajapinnoissa, esim. kylmä- ja ääriolosuhteet. Vahvimmat erikoisosaamisalueet on vuosien määrätietoisella työllä kehitetty palvelemaan paikallista ja alueellista yrityskenttää. Koko Digipolis-joukkue toimii yrityslähtöisesti. Meidän kasvun ja kehittämisen kannalta avainasemassa on ollut monipuolinen ja syvällinen yhteistyö niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Erityisen hedelmällistä kansainvälistä yhteistyötä on tehty Pohjois-Ruotsin kanssa. Yritysten tarpeet suuntaavat Digipoliksen toimintaa ja tarpeisiin vastataan laajalla kumppaniverkostolla.

Palvelut

Digipolis-palvelut vauhdittavat ja tukevat -yrittäjä voi keskittyä ydinliiketoimintaansa

Olemme joustava ja nopeasti reagoiva, moderni kehitysympäristö teknologiayrityksille. Tekeminen ja kehittäminen lähtevät alueen yritysten tarpeista ja siksi koulutetamme tekniikan ammattilaisia, tehdään yrityslähtöistä soveltavaa tutkimusta, helpotetaan yrittäjän alkutaivalta yrityshautomopalveluin ja tarjotaan yrityksille kehityspalveluja niiden eri vaiheissa. Koko palvelutarjonta on luotu yritysten tarpeita kuunnellen. Kehitysympäristö räätälöidään käyttäjän vaatimusten mukaan.

Hakusanat

teollisuuspalvelu, teollisuuspalvelut, elektroniikka, tietotekniikka, ympäristöteknologia, yrityspalvelut, koulutus, koulutuspalveluja, koulutuspalvelu, koulutuspalvelut, kylmäteknologia, talviteknologia
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen