CM-Rakentajat Oy Etelä-Suomi

HELSINKI

Mannerheimintie 44 A
00260 HELSINKI

Puh. 010 229 7770
Faksi 010 229 7771




Liiketoiminnan esittely

CM-Rakentajat –yritysryhmä on aloittanut toimintansa vuonna 1990. Yhtiö on erikoistunut erilaisiin parvekkeisiin ja parvekerakenteisiin.

Yhtiön käyttämä valmisparvekekonsepti on nopea ja helppo parvekerakennusmenetelmä. CM-valmisparvekkeet kootaan tehtaalla valmiiksi kaiteineen ja puulattiaritilöineen sekä toimitetaan kohteeseen asennusvalmiina, jolloin parvekkeet voidaan nostaa yhdessä päivässä paikoilleen.

Parvekkeet, parvekekaiteet ja muut niihin kuuluvat rakenteet suunnitellaan ja sovitaan aina tilaajan toiveiden ja rakennuksen arkkitehtuurin mukaisiksi.

Yhtiön tuotantotilat sijaitsevat Etelä-Suomessa Hausjärvellä, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
/img/c/728878.bmp

Tuotteet

Valmisparvekkeet

CM-valmisparvekkeet tehdään ruostumattomista ja korroosion kestävistä materiaaleista. Parvekkeiden kantavat rakenteet ovat ruostumatonta terästä ja parvekkeet viimeistellään rakennuksen julkisivuun tyylikkäästi sopivilla alumiinisilla parvekekaiteilla, joissa kaidemallit, kaideprofiilien värit, lasit ja verhouslevyt voidaan valita vapaasti. Lopuksi parvekkeet varustetaan niin ikään mittatilauksena tehdyillä puulattiaritilöillä. Parvekkeiden kannatus järjestetään joko pilareiden varaan tai ne kannatetaan vetotangoilla ripustamalla. Vaihtoehtoisesti myös näiden yhdistelmäratkaisua voidaan käyttää, jolloin parveketornin runko muodostuu kahdesta julkisivuseinän vastaisesta pilarista, joihin parveketasoa kannattavat vetotangot tukeutuvat.


Parvekekaiteet

Alumiininen CM-parvekekaidejärjestelmämme soveltuu erityisen hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin. Kaidejärjestelmän alumiiniprofiilit ovat polttomaalattuja, mikä antaa niille erinomaisen mekaanisen ja kemiallisen kestävyyden. Värivaihtoehtoja on useita.

CM-parvekekaiteet soveltuvat erinomaisesti niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin.


Muut rakenteet

Projektikohtaiset teräs- ja alumiinirakenteet täydentävät CM-valmisparvekekonseptia ja käsittävät mm. erikokoiset katosrakenteet, sisääntulokatokset, parvekkeiden katot sekä mahdolliset lasikatteet ja lisäkaiteet.
/img/c/729376.gif

Palvelut

Teemme tuotteisiimme kaikki tarvittavat suunnitelmat, viranomaisten vaatimat kuvat ja laskelmat.
/img/c/729372.gif

Yhteystiedot

Parvekemyynti:
CM-Rakentajat Oy Etelä-Suomi
Mannerheimintie 44 A, 00260 Helsinki
Puh: 010 229 7770
Fax: 010 229 7771


Suunnittelu:
Insinööritoimisto CM-Rakentajat Oy
Mechelininkatu 39 A 7, 00250 Helsinki
Puhelin (09) 4319 8500
Fax: (09) 4319 8501


www.cm-rakentajat.com
/img/c/729374.gif

Hakusanat

parveke, parvekkeet, valmisparvele, valmisparvekkeet, parvekejärjestelmä, parvekejärjestelmät, parvekerunko, parvekerungot, teräsparveke, teräsparvekkeet, parvekekaide, parvekekaiteet, alumiinikaide, alumiinikaiteet

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen