Cheos Oy

ESPOO

Sinimäentie 10 C
02630 ESPOO

Puh. 0201 986 464
Faksi 0201 986 465




AUTOMAATIOTA

automaatio, automaatiota, automaatiosuunnittelu

Liiketoiminnan esittely

Cheos Oy on Espoossa sijaitseva maahantuontiyritys, joka toimittaa hitech-tuotteita teollisuus- ja tutkimuskäyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme fotoniikan ja kuvatekniikan ratkaisuja, uusinta teknologiaa, koulutuspalvelua ja tuotetukea. Seinäjoen Kampusrannassa sijaitsee sivutoimipisteemme/myyntikonttorimme.

Toimipaikat

Sinimäentie 10C, 02630 Espoo,
tel 0201986464, fax 0201986465

Teknologiakeskus Frami
Kampusranta 9C, 60320 Seinäjoki.

Tuotteet

Kuvatekniikka

Valmiit biotekniikan, lääketieteen kuvantamisen ja materiaalitekniikan loppusovellukset, kuten automatisoitu mikroskopia sekä kuva-analyysi- ja arkistointijärjestelmät joko komponentteina tai järjestelmätoimituksina.

Konenäkö

Kamerat, optiikat, valolähteet, kuvankaappaus- ja prosessointikortit, konenäön kehitysohjelmistot ja kirjastot. Monipuolinen valikoima komponentteja OEM- asiakkaille ja opetuskäyttöön, sekä ratkaisuja laaduntarkkailusovelluksiin.

Optroniikka ja fotoniikka

Laaja valikoima optiikkaa, hienomekaniikkaa, valoja ja valotekniikkaa. Lasertekniikan komponentteja ja laitteita vaativiin teollisuuden, tuotekehityksen sekä tutkimuksen sovelluksiin.

Optiset mittalaitteet

Kosketuksettomia optisia laitteita etäisyyden, nopeuden, värähtelyn sekä pintojen profiilin ja rakenteen mittaukseen. Hiukkasmittareita, suurnopeuskameroita, lasertehomittareita ja spektroskopiaa.
Ratkaisuja myös vaativiin olosuhteisiin kuten kuumiin tai kylmiin kohteisiin ja myrkyllisiin ympäristöihin.

Hakusanat

Lasertekniikkaa, optroniikkaa, teollisuuden mittausjärjestelmiä, laboratorioinstrumentteja, konenäkötekniikkaa, kamera komponentteja, värähtelymittaus, kamerat, optiikkaa, valolähteitä, kuva-analyysi, fotoniikkaa, spektroskopiaa, laserit, suurnopeuskamerat, pintaprofilometrit, mikroskopia, hiukkaslaskenta

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen