Betonilattiat Keskinen Oy

KARVIA

Kylä-Karviantie 4
39930 KARVIA

Puh. 0400 764 306




BETONITÖITÄ

betonitöitä, betonityöt, betoni

Liiketoiminnan esittely

Betonilattiatyöt ammattitaidolla.
Yrityksemme sijaitsee Kauhajoella, mutta betonitöitä ammattilaiset toteuttavat myös ympäryskuntien ja muun Etelä-Pohjanmaan alueella.
Betonilattiat Keskinen Oy on nimensä mukaisesti erikoistunut betonilattioiden toteuttamiseen. Yritys palvelee pääasiassa yritysasiakkaita koko Etelä-Pohjanmaan seudulla.

Lattiaurakointeja toteutetaan kaikenlaisiin kohteisiin aina omakotitaloista toimistorakennuksiin ja liiketiloihin. Betonilattiat Keskinen Oy toteuttaa myös muita betonitöitä asiakkaidensa toiveiden mukaan.

Palvelut

• Betonilattiat kaikkiin kohteisiin: hallit, kerrostalot, rivitalot, omakotitalot, autotallit ja pihakohteet ammattitaidolla, pääasiassa Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueilla.

• Toteutamme myös muita betonitöitä asiakkaiden toiveiden mukaan. Kaikki betonityöt toteutetaan laadukkaasti alusta loppuun.

• Toimimme sopimuksella myös koko Suomen alueella.

• Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Katso lisää myös kotsivulinkistä
www.betonilattiatkeskinen.fi

Hakusanat

Betonipinnoitus, betonilattian pinnoitukset, hallit, kerrostalot, rivitalot, omakotitalot, betonilattiatyöt, betonilattiatöitä, betonilattiatyöt Pohjanmaa, betonilattiatyöt Pirkanmaa, betonityöt, betonitöitä, betonityöt Pohjanmaa, betonilattiaurakointi, betonilattiaurakointia, betonilattiaurakoinnit, lattiaurakointi, lattiaurakointia, lattiaurakoinnit. lattiapinnoitukset, sirotelattiat, mastertop lattiat

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen