Best-Hall Oy

KÄLVIÄ

Yhdystie 3-7
68300 KÄLVIÄ

Puh. (06) 832 5000
Faksi (06) 835 0477




HALLEJA

hallit, halli, halleja

Liiketoiminnan esittely

Best-Hall on vaativien teräsristikkorakenteisten hallien tuotekehitys- ja laatujohtaja sekä täyden palvelun toimittaja. Olemme toimittaneet jo vuodesta 1975 lähtien kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille noin 4000 varasto-, teollisuus- ja urheiluhallia.

Saat meiltä avaimet käteen -toimituksena haluamasi hallityypin, joka on varustettu valintasi mukaan kestävällä PVC-materiaalilla tai pelti-, puu- tai sandwich-katteella.

Palvelumme kattaa kaikki halli-investointisi osa-alueet viranomaisyhteyksistä suunnitteluun, tuotantoon, lisävarusteisiin, asennukseen, huoltoon ja hallisi uusiokäyttötarpeisiin.
/img/c/742728.jpg

Tuotteet

Kun toiminta- tai tuotantotilaa pitää saada nopeasti ja riskittömästi, Best-Hall Hybrid ja sen rakennusprosessin katkeamaton kuivaketju on lyömätön yhdistelmä.

Best-Hallin PVC-katteinen teräsrunkoinen halli tarjoaa toiminnallesi avarat puitteet, jotka kestävät aikaa, säitä, siirtoja ja kriittisiäkin katseita.

Toimitamme teräshalleja joko kokonaisratkaisuna perustuksineen tai perustoimituksena, jolloin voit PVC:n ohella valita halliisi myös pelti- tai puukatteen tai sandwich-elementtivuorauksen.
/img/c/742731.jpg

Hakusanat

teräshalli, puutavarahalli, hybrid-halli, urheiluhalli, jätehalli, varastohalli, Tuotantohalli, maataloushalli, kangashalli, halliasennus hallien huolto
/img/c/742732.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen