Berendsen Textil Service Ab

TUUSULA

Huurrekuja 5
04360 TUUSULA

Puh. 020 788 9200
Faksi 020 788 9300




TYÖVAATTEITA

työvaatteita, työvaatteet, työvaate

Liiketoiminnan esittely

VAIHTOMATTOPALVELU

Tiesitkö, että vaihtomatoissa on eroja. Kostealle, kiinteälle sekä pölyävälle lialle tulee olla määrätynlainen vaihtomatto. Tämän takia ei ole yhdentekevää, minkälainen vaihtomatto toimitilojesi lattialla on. Berendsenin vaihtomattopalvelun tarkoitus on pysäyttää lika tehokkaasti totuttua pienemmällä vaihtomattojen määrällä. Tämä onnistuu yhdistelemällä eri ominaisuuksilla varustettuja vaihtomattoja, jolloin esimerkiksi kostea lika pysähtyy mikropuuvillaa olevaan vaihtomattoon. Tuloksena on hyvä siisteys, pienemmät kiinteistönhoidon kokonaiskustannukset ja aikaisempaa helpompi siivoaminen.

Vaihtomattopalvelu on helppo ja edullinen tapa huolehtia kiinteistön puhtaudesta. Me hankimme vaihtomaton, vaihdamme uuden vaihtomaton likaantuneen tilalle, pesemme likaantuneen ja huolehdimme vanhan vaihtomaton hävityksestä.

TYÖVAATEPALVELU

Yrityksen työvaatteiden käsittely vie sekä aikaa että rahaa. Berendsen vuokraa, pesee ja huoltaa kaikenlaiset työvaatteet, olipa yrityksesi pieni tai suuri ja toimitpa sitten teollisuuden, kaupan tai palvelujen alalla.

Työvaatteiden on täytettävä asiakkaiden toivomukset niin värien, suunnittelun kuin logojenkin suhteen ja niiden on tietysti oltava käyttäjien mielestä mukavia käyttää. Luonnollisesti myös kunkin alan ja yrityksen mahdolliset turvallisuus-, toiminnallisuus- ja lakisääteiset vaatimukset on otettava huomioon.

Tuotteet

Vakiomalliston vaihtomatot
- Mikropuuvillamatto
- Supermatto
- Punainen matto
- Tervetuloa-matto
- Nailonmatto

Asiakaskohtaiset matot
- Berendsen logomatot
- Superlogomatto
- Asiakaskohtainen mikropuuvillamatto

Työvaatteet
/img/c/728890.bmp

Palvelut

Vuokraatpa sitten yhden vaihtomaton tai työvaatteet tuhansille työntekijöille, tarjoamme sinulle räätälöidyn ja henkilökohtaisen palvelumme.
/img/c/728891.bmp

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Puhelin:

020 788 9200
Fax:
020 788 9300
asiakaspalvelu@berendsen.fi

Hakusanat

Työvaatteita, työvaatteet, työvaate, matto, mattoja, matot, vaihtomatto, vaihtomattoja, vaihtomatot, vakiomalliston vaihtomatot, nailonmatto, mikropuuvillamatto, supermatto, punainen matto, tervetuloa-matto, asiakaskohtaiset matot, berendsen logomatot, superlogomatto, asiakaskohtainen mikropuuvillamatto, vuokramatto, vuokramatot, kynnysmatto, kynnysmatot, mattopalvelu, vaihtomattopalvelu, eteismatto, eteismatot, kuramatto

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen