Bellcrest Käännökset Oy

HELSINKI

Sörnäisten rantatie 27 C
00500 HELSINKI

Puh. (09) 681 8140




KÄÄNNÖSPALVELUJA

käännöstyöt, tulkkipalvelut, tulkkaus, kielipalvelut, kääntäjä

Liiketoiminnan esittely

Bellcrest Käännökset Oy on vakiinnuttanut asemansa Suomen parhaimpien käännöstoimistojen joukossa. Paras todiste työmme laadusta on vuodesta toiseen uskollisena pysynyt asiakaskunta, johon kuuluu sekä suuria ja menestyksekkäitä yrityksiä että monia pienempiä asiakkaita.

Bellcrestin toiminnassa yhdistyvät vankka kokemus ja perinteiset arvot - luotettavuus, huolellisuus ja tasaisen korkea työn laatu - nykyaikaiseen osaamiseen ja asiantuntemukseen sekä moderneihin, joustaviin työtapoihin. Tavoitteenamme tarjota asiakkaillemme kaikki heidän tarvitsemansa käännös- ja kielentarkastuspalvelut.

Tuotteet

Kielet
Suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti, saksa, ranska, hollanti, espanja, italia, portugali, venäjä, viro, latvia, liettua, puola.

Kysy muista kielistä!

Palvelut

Bellcrest tarjoaa monipuolisia kirjoitetun viestinnän palveluita. Asiakkaamme ovat pääasiassa liikeyrityksiä mutta palvelemme myös julkista sektoria ja yksityishenkilöitä.

Erikoisalojamme ovat mm. teollisuus (esim. paperi- ja selluteollisuus, tietoliikenne, automaatio, lääketeollisuus), kauppa, pankkitoiminta ja sijoittaminen, kiinteistöt ja rakentaminen, talous sekä koulutus ja tutkimus.

Meillä on runsaasti kokemusta mm. yritysten vuosikertomusten ja osavuosikatsausten, pörssi- ja lehdistötiedotteiden, asiakas- ja henkilöstölehtien, esitteiden, mainostekstien, internet-tekstien, intranet-tekstien, laatu- ja ympäristöoppaiden, sopimusten, patenttihakemusten sekä yritysten esittelyvideoiden käsikirjoitusten käännöksistä.

Viralliset kääntäjämme kääntävät pääasiassa yritysten virallisia asiakirjoja (yhtiöjärjestykset, kaupparekisteriotteet yms.) ja sopimuksia sekä yksityishenkilöiden asiakirjoja (koulu-, avioliitto-, avioero- ja työtodistukset yms.).

Tarjoamme myös englannin-, ruotsin-, saksan- ja suomenkielisten tekstien kielentarkastus- ja tekstinmuokkauspalveluita. Tekstityypit vaihtelevat vuosikertomuksista, asiakaslehdistä ja väitöskirjoista yritysten esittelyvideoiden käsikirjoituksiin. Kielentarkastuksesta vastaavat aina kielen syntyperäiset puhujat.

Yhteystiedot

Käännöstyöt ja tilaukset

e-mail: info@bellcrest.fi
Puh. (09) 6818 140

Hakusanat

suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti, saksa, ranska, hollanti, espanja, italia, portugali, venäjä, viro, latvia, liettua, puola, käännöspalvelut, käännökset, kielipalvelut, viralliset käännökset, käännökset, käännöspalvelut, virallinen kääntäjä, virallinen käännöstoimisto, käännöstoimisto, kielikäännökset, kielentarkastus, kielentarkistus, kääntäjä, kielitoimisto, auktorisoitu, käännös, helsinki

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen