Bang & Bonsomer Oy

HELSINKI

Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI

Puh. (09) 681 081
Faksi (09) 692 4174




TEOLLISUUSKEMIKAALIT JA PUHDISTUSAINEET

teollisuuskemikaalit, puhdistusaineet, puhdistusaine

Liiketoiminnan esittely

Bang & Bonsomer Oy on yksi Suomen suurimmista teollisuuden kemikaaleja, raaka-aineita ja koneita markkinoivista maahantuonti- ja agentuuriliikkeistä. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia kemikaaliratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin.

Tuotteet

Edustamme johtavia kemikaalien ja raaka-aineiden valmistajia ympäri maailmaa ja tuotevalikoimastamme löytyy oikeat ratkaisut useille teollisuudenaloille kuten peruskemikaali, muovi, pakkaus, maali- ja pinnoite, rakennus- ja keramiikka, elintarvike, kumi ja kosmetiikka- ja teknokemianteollisuus.

Yhteystiedot

Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI

PL 93
00211 HELSINKI

Puhelin 09681081
Fax 09 6924174
/img/c/711405.gif

Hakusanat

elintarviketeollisuuden lisäaineet, elintarviketeollisuuden raaka-aineet, hitsauskoneet, hitsaustarvikkeet, kalvot, kemikaalit, keraamiset raaka-aineet, kylmäaineet, lasikuitutuotteita, liimat, lujitemuovit, luontaistuotteet, maali raaka-aineet, metalloidut paperit, muovikoneet, muovinhitsauslaitteet, muoviraaka-aineet, pinnoitteet, polyesterihartsit, prosessiteollisuuden raaka-aineet, pu-muovit, rehuteollisuuden raaka-aineet, suodatusapuaineet, teollisuuden raaka-aineet, teollisuuskemikaalit, teollisuusmuovit, valu-uretaanit, valuhartsit, valumuotit
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen