Amsonic Oy

HELSINKI

Tammitie 20 B
00330 HELSINKI

Puh. 010 572 8000
GSM/Sivunumero 050 550 2865
Faksi 010 296 0802




KONSULTOINTIPALVELUJA

konsultointi, konsultointipalvelu, konsultointipalvelut

Liiketoiminnan esittely

Olemme kehitys- ja valmennusyhtiö, jonka pääpaino on organisaatioiden ja henkilöstön osaamisen kehittäminen. Toimimme myös teknisen konsultoinnin alueella.

Toimintatapamme perustana on asiakkaan menestymisen edistäminen tarjoamalla palveluja niiden saavuttamiseen. Tavoitteenamme on varmistaa, että opitut asiat viedään käytäntöön ja ne tuottavat yritykselle ja henkilölle todellisia hyötyjä. Toteutamme laajat tehtävät kehityshankkeina tai projekteina.

Konsulteillamme ja valmentajilla on laaja käytännön kokemus ja teorian osaaminen. He ovat toimineet organisaatioiden johdossa, erilaisina asiantuntijoina ja tehneet työtä prosessien mukaisesti. Heitä yhdistää vahva kokemus ja jatkuva oman osaamisen kehittäminen.

Tuotteet

AMSONIC AKATEMIA

Toteutamme projektivalmennuksia julkisina avoimina tilaisuuksina tai asiakaskohtaisesti räätälöityinä. Avoimet kurssit löytyvät alla olevasta taulukosta. Asiakaskohtaiset valmennusaiheet ja hinnat ovat sivulla olevassa esitteessä "Tilauskurssit".

Toteutamme myös "avaimet käteen" kurssipaketteja, jossa erikseen asiakkaan tarpeen mukaisesti sovellamme erilaisia kurssiohjelma yhdistelmiä.

Palvelut

Kehittämispalvelut

Kehitysohjelmat suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaillemme kanssa. Ohjelmilla parannetaan henkilöstön osaamista, toimintaprosesseja, kehitys- ja toimitusprojektien onnistumista, kannattavuutta, projektien myyntiä ja projektijohtamista. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille huippuosaamista, korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja kustannustehokkuutta.

Konsultointi

Konsultointipalvelumme tarjoaa yrityksille ja julkisille organisaatioille selvitys-, kartoitus, henkilöstön ja toiminnan kehityssuunnitelmien laadintaa ja niiden toteuttamista. Tarjoamme EY-direktiivien mukaisten hankkeiden kilpailutusten asiantuntijapalveluja. Toiminta-alueet ovat: organisaation toiminnan kehittäminen, uusien toimintojen luominen, tieto- ja puhelinliikenne, tietotekniikan ympäristön kehittämisohjelmat ja analyysit. Katso lisää kohdasta "Konsultointi".

Valmennus ja koulutustilaisuudet

Toteutamme valmennusta ja koulutusta seuraavista aihepiireistä: Kaikki projektinhallintaan ja niiden johtamiseen liittyvät osaamiset, asiakaspalvelun, kaupallisuuden ja yhteistyön parantamiseen liittyvät koulutusalueet. Suoritamme osaamis- ja koulutuskartoitukset, valmennukset ja kouluttamisen sekä tulosten arvioinnin.

Hakusanat

Koulutus, kehityspalvelut, kuntapalvelut, liikkeenjohdon konsultointi, koulutus, kurssit, akatemia, osaamiskartoitukset, valmennukset, kehittämispalvelut
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen