Alavuden kaupunki

ALAVUS

Kuulantie 6
PL 14
63301 ALAVUS

Puh. (06) 2525 1000
Faksi (06) 2525 1111




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Alavuden kaupunki on kehittyvä maaseutukaupunki eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla, kumpuilevissa metsä- ja järvimaisemissa, lakeuden portilla. Alavus kuuluu Kuusiokuntien seutukuntaan ja on sen keskuspaikka. Alavus sijaitsee valtatien 18 ja kantatien 66 risteyksessä sekä Seinäjoki - Haapamäki radan varrella.

Alavudella on pitkään tehty strategista suunnittelutyötä kehittämisohjelmia laatimalla. Kaupunkistrategiaa ovat työstäneet kaupungin luottamushenkilöt ja henkilöstön edustajat syksyn 2017 aikana useassa eri vaiheessa. Strategiakeskusteluun ovat osallistuneet myös muut tahot kuten nuorisovaltuusto ja yrittäjät.

Strategian toteuttaminen on kaupungin koko organisaation tehtävänä. Tämä edellyttää yhteistyötä kaupunkiorganisaation sisällä, kaupungin alueella eri yhteisöjen ja aktiivisten kuntalaisten sekä laajemmin alueellisesti eri toimijoiden kanssa. Asetettujen arvojen pohjalta edetään visiota ja tavoitteita kohden.

Kaupunkistrategianlaadinnassa on hahmotettu tulevaisuutta vuoteen 2025 saakka.

Kohdataan Alavudella ja saadaan aikaiseksi hyvää ja kaunista.
/img/c/730054.jpg

Yhteystiedot

Alavuden kaupunki
Kuulantie 6
63300 ALAVUS

Puh: (06) 2525 1000
Fax: (06) 2525 1111

info@alavus.fi
etunimi.sukunimi@alavus.fi

www.alavus.fi

Alavuden ilmapiiri on yrittäjämyönteinen. Haluamme olla tunnettuja "Yrittäjä on ykkönen" -asenteestamme.
/img/c/743822.jpg

Lisätiedot

Tontti- ja toimitila-asioissa sinua palvelevat:

Maankäyttöinsinööri Kimmo Toivola
puh. 044 550 2730

etunimi.sukunimi@alavus.fi


Ulla Koivisto
puh. 044 550 0974
etunimi.sukunimi@fasadi.com

Hakusanat

Teollisuustontti, vapaita teollisuustontteja, teollisuustontteja Etelä-Pohjanmaa, teollisuustontteja Seinäjoen seudulla, yritystontti, vapaita yritystontteja, yritystontteja Etelä-Pohjanmaa, yritystontteja Seinäjoen seudulla, omakotitontti, vapaita omakotitontteja, omakotitontteja Etelä-Pohjanmaa, omakotitontteja Seinäjoen seudulla, elinkeinopalveluja, yrityspalveluja, toimitiloja, toimitilat, toimitiloja Etelä-Pohjanmaa, toimitiloja Seinäjoen seudulla, yritystiloja Etelä-Pohjanmaa, yritystiloja Seinäjoen seudulla, tuotantotiloja, tuotantotiloja Etelä-Pohjanmaa, tuotantotiloja Seinäjoen seudulla, Alavus

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen